Εγέρθητω. Στρατιωτικό παράγγελμα με ορθογραφικά λάθη δια στόματος Έλληνα Βουλευτού που τάραξε τον δημοσιογραφικό και όχι μόνο κόσμο αλλά κι έδωσε «τροφή» στους θεατρικούς συγγραφείς της επιθεώρησης.

Δεν ήταν όμως ο πρώτος που μπροστά στον τηλεοπτικό φακό αναφώνησε Εγέρθητω. Το 2004 ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας, καλεσμένος της Εθνικής μας παρουσιάστριας, Ρούλας Κορομηλά με το αιρετικό αλλά και καυστικό του χιούμορ κοίταξε τα απόκρυφα σημεία του και τους ζητούσε απεγνωσμένα το εγέρθητι (βλέπε βίντεο 2:06).

Η κουβέντα αφορούσε τον γάμο και την πίστη που επικρατεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Ο Νίκος Καρβέλας προσπαθούσε να εξηγήσει στη Ρούλα Κορομηλά πως με το πέρασμα των χρόνων η σεξουαλική ζωή μεταξύ των παντρεμένων δεν έχει την ίδια σπίθα των πρώτων χρόνων.

Τόνισε δε πως για μια γυναίκα είναι εύκολο να κρυφτεί και να προσποιηθεί ενώ για τον άνδρα είναι δύσκολο αφού κάτι τέτοιο φαίνεται με… φυσικό τρόπο. Η Ρούλα Κορομηλά έδειχνε να μην καταλαβαίνει τι εννοούσε ο καλεσμένος της κι εκείνος αμέσως κοίταξε το γεννητικό του όργανο και αναφώνησε πολλάκις: «Εγέρθητι».

Όλες οι ειδήσεις για τη σόουμπιζ και το λαϊφστάιλ στο radar.gr