Έρωτες, δύο γάμοι, διαζύγια, δικαστικές διαμάχες με τον πρώην της και τη νέα του σύζυγο Αθηνά Ωνάση, φωτογραφήσεις, λευκές νύκτες και απώλειες αγαπημένων προσώπων.

Η Σιμπέλ δεν άντεξε την τελευταία. Όταν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου ο αγαπημένος της Τζιλμπέρτο Σκάρπα έδωσε τέλος στη ζωή του πηδώντας από το ίδιο παράθυρο του έβδομου ορόφου που «έφυγε» και αυτή δεν ήθελε άλλο πια να ζήσει. Μόνο που δεν το είπε σε κανέναν.

Από εκείνη την μέρα σύμφωνα με τα όσα γράφονται και ακούγονται στη Βραζιλία, η 36χρονη Σιμπέλ κλείστηκε στον εαυτό της, και δεν την ένοιαζε πλέον τίποτα. Η Σιμπέλ δεν μπόρεσε να αντέξει τη μοναξιά και μετά την κηδεία του Σκάρπα εξαφανίστηκε από όλους.

Μια μέρα πριν από τη βουτιά στη λύτρωση, έγραψε στο Twitter της: «Ο φίλος μου αυτοκτόνησε. Απόψε μαζί με εκείνον πέθανα και εγώ. Είμαι νεκρή, προτιμώ να πάω μαζί του, δεν έχω δύναμη να ζήσω». Λίγες ώρες νωρίτερα είχε γράψει μια επιστολή την οποία έστειλε στο περιοδικό «Caras», και αναδημοσιεύεται στο «Πρώτο Θέμα».

Η Σιμπέλ αναφέρεται στον πρώην σύζυγό της με πολύ σκληρά λόγια: «Μια μέρα όταν ο Θεός σας συγχωρέσει εσένα και την Αθηνά γι΄αυτό που έκανες σε εμένα και στο παιδί, τότε θα νιώσεις καλύτερα».