«Σκέφτομαι πόσο μου λείπει η οικογένεια, ειδικά τέτοιες μέρες των εορτών», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς, συμπληρώνοντας ότι είναι χαρούμενος που έχει τα βαφτιστήρια του. «Έχω τα βαφτιστήρια μου, είναι πολλά. Έχω 24, βλέπω τα 10-12».

«Καλύτερα, γιατί δεν έχω τα λεφτά που είχα παλιά που τους έκανα δώρα, τώρα δεν μπορώ», συμπλήρωσε ο ίδιος αστειευόμενος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha το πρωί της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου, έκανε μια προσωπική αναδρομή αναφέροντας τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες διακοπές του. «Έχω κάνει χλιδάτες διακοπές με χλιδάτους ανθρώπους για πολλά χρόνια, όμως τις χλιδάτες και μοναδικές διακοπές τις έκανα στη φυλακή. Έκανα μία Πρωτοχρονιά που ντύθηκα κανονικά, σαν να πήγαινα σε ένα πάρτι, με τις παγιέτες μου, έκανα τα πράγματά μου… Είχαμε μπάντα, κανείς δεν μου μίλαγε εκεί πέρα γιατί είχαν να κάνουν με έναν τρελό, σου λέει “δεν μπορεί να είναι νορμάλ και να ντύνεται έτσι”». Οπότε είχα τη χλιδή, τη μοναδική».

«Η ζωή μου είναι πάντοτε ένας κινούμενος θίασος, γι’ αυτό και οι βίλες μου και οι επιχειρήσεις μου σκηνικά ήταν. Τις ωραιότερές στιγμές τις περνάω με τους 2-3 φίλους, φίλες μου, πάμε να πιούμε ένα τσιπουράκι».

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στον πατέρα του: «Ο μπαμπάς μου ήταν αυστηρός, αλλά ήταν και ο πρώτος θαυμαστής μου, ήταν και αυτός έμπορος. Χωρίς να το καταλάβω κι εγώ έμπορος έγινα τελικά και τώρα στις σχολές που είμαι στα ΙΕΚ και στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου διδάσκω “business in fashion”».

«Πλέον διδάσκω πολύ καλύτερα, γιατί ξέρω τι πάει να πει να είσαι στις business και πόσο ξύπνιος πρέπει να είσαι, γιατί αντί να μου πιάσει τον ποπό μου κανένα άτομο που θα γούσταρα, μου τον έπιασαν άτομα που τους χρυσοπλήρωνα. Τώρα πια τον ποπό μου τον έχω μόνο για να φοράω ένα ωραίο εσώρουχο και να είμαι ωραίος στον λαμπερό ήλιο της Ελλάδας. Απογοητεύτηκα πολύ από αυτούς τους ανθρώπους. Μέρες που είναι, παρόλο που θα έπρεπε να κάνω άφεση αμαρτιών, δεν το κάνω για κάποιους ανθρώπους. Το έχω εξομολογηθεί ότι δεν θέλω να τους συγχωρήσω, γιατί έκαναν πάρα πολύ μεγάλο κακό. Είναι αμαρτία, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς», σημείωσε ο Λάκης Γαβαλάς, σχετικά με την περιπέτεια που είχε περάσει.

«