Ένα περιστατικό το οποίο τον είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα, μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο επεισόδιο του καναλιού «Raw House» στο YouTube.
Ο πρώην παίκτης του Survivor ερωτηθείς για το αν υπάρχει κάτι που έχει ακουστεί γι’ αυτόν το οποίο να τον έχει πειράξει πολύ, αποκάλυψε ότι όταν ήταν ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ένας δημοσιογράφος είχε πει ότι είχε παράλληλη σχέση το οποίο ήταν ανυπόστατο.
«Έχουν βγει κατά καιρούς και έχουνε πει ότι πρέπει να με απολύσουν και διάφορα άλλα. Παλιά, όταν τα είχα με την Ευρυδίκη, είχε βγει, δεν θα πω σε ποια εκπομπή γιατί θα λένε ότι είμαι εμμονικός, ένας δημοσιογράφος με ψευδώνυμο με τηλεφωνική για να πει ότι ο Βασάλος έχει παράλληλη σχέση. Σηκώθηκα το πρωί με κάτι αγκωνιές. Μου λέει (η Ευρυδίκη) “άνοιξε την τηλεόραση, να δεις τι γράφουν για εμάς”» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
«Και είναι ένας δημοσιογράφος με ψευδώνυμο σε πολύ καλή εκπομπή και λέει ότι ο Βασάλος έχει παράλληλη σχέση με μια κοπέλα, η οποία κοπέλα μάλιστα είχε κάνει μήνυση σε εκπομπή. Ούτε καν το μάζεψαν μετά» πρόσθεσε.
«Οι δημοσιογράφοι έχουν άλλη αντιμετώπιση σε ανθρώπους που ηγούνται εκπομπών και άλλη σε ανθρώπους από ριάλιτι. Εγώ δεν θα πάρω ποτέ δική μου εκπομπή, οπότε έλα να σε γ… Ενώ ο άλλος που έχει εκπομπή και μπορεί να δουλέψω μαζί του, ας κάνουμε και λίγο τον διπλωμάτη. Οπότε εμείς τρώμε όλο το σκ…, κάποιες φορές δικαιολογημένα, κάποιες φορές άδικα. Εξαντλούν την αυστηρότητα τους σε μας. Βγάζουνε αυτό το ψέμα. Πόσο ξεδιάντροπο μπορεί να γίνει δηλαδή; Ελληνική τηλεόραση», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 14:45: