Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με αφορμή το ξέσπασμα που είχε στα social media για τους followers που διαρκώς της ζητάνε ακριβά δώρα, χωρίς να λαμβάνουν μέρος τελικά σε αυτούς τους διαγωνισμούς, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Breakfast για το γεγονός αυτό. Είπε ότι δεν γεννήθηκε επιχειρηματίας και ότι έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της.

«Δεν γεννήθηκα επιχειρηματίας, δούλεψα πολύ στη ζωή μου. Το τι έχω κάνει, το ξέρω καλά εγώ, το ξέρει η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που με περιτριγυρίζουν. Δούλευα από 13 χρονών, μοίραζα φυλλάδια στο δρόμο. Έχω δουλέψει σε καφετέριες, σε πλυντήριο αυτοκινήτων, σε βενζινάδικα, ως καθαρίστρια και έχω κάνει πάρα πολλά» δήλωσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους σημερινούς νέους.

«Φοβήθηκα όταν αντιλήφθηκα ότι μάλλον είμαι και επειδή έχω δηλώσει ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, δεν μου βγαίνει αυτό το μητρικό ένστικτο, τρόμαξα πάρα πολύ. Όταν καταλάβαμε ότι δεν είμαι έγκυος και ήταν ορμονικό πρόβλημα, ανακουφίστηκα. Διάβασα πάρα πολλές πάλι ανοησίες στο διαδίκτυο που γράφανε: Κρίμα την καημένη το έχασε. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, σταματήστε να οργιάζει η φαντασία σας» δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο