Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του στις Σπέτσες καθώς παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα.

Πρόκειται για το εξοχικό σπίτι που απέκτησε από τους γονείς του, οι οποίοι το αγόρασαν όταν εκείνος ήταν επτά μηνών. «Έχει κλασσική νησιώτικη αισθητική το σπίτι» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μπαίνοντας στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

«Από σεβασμό στην παράδοση, πρέπει ό,τι κάνεις σε ένα σπίτι να ταιριάζει. Έχω αναμνήσεις να κάνω ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες και η σχέση που είχα με τον άνθρωπο που πρόσεχε τον κήπο» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος στο εν λόγω αρχοντικό περνούσε τα καλοκαίρια του.

«Η προκατάληψη ότι εγώ έχω προβάλει το lifestyle μου… Πείτε μου ένα πράγμα που το προκάλεσα εγώ. Αναγκάζομαι να καίω αυτά τα ζητήματα, να μην κρύβομαι. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ. Οι πολίτες να απαιτήσουν διαφάνεια και αυθεντικότητα και από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς» είπε επίσης ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε νέες βολές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησε για «έλλειψη ενσυναίσθησης». «Το τζάκι είναι κακό όταν συνδυάζεται με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης, το οποίο είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε.

Ερωτηθείς για το TikTok του πρωθυπουργού και για το αν θα ήθελε να είχε παπούτσια ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Δεν έχω ανάγκη από παπούτσια cool, είμαι cool έτσι κι αλλιώς».