Μέσω Instagram, η Χάρις Αλεξίου συνεχάρη δημόσια τον Χρήστο Μάστορα, μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στον κινηματογράφο.

«Μπράβο, μπράβο, μπράβο Χρήστο μου. Είσαι τυχερός που ζεις τέτοια ιστορία κι ενσαρκώνεις αυτόν τον Μύθο που δίδαξε όλους εμάς που αγαπήσαμε το λαϊκό τραγούδι κι αυτόν. Το ταλέντο σου σε οδήγησε σ’ αυτόν τον ρόλο», έγραψε στην ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για την ταινία «Υπάρχω».

Χθες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Χρήστου Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδηγια την ταινία «Υπάρχω», που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Η ζωή του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο με τον Χρήστο Μάστορα να τον υποδύεται σε νεαρή ηλικία. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει όπου τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου.