Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η εκπομπή «Happy Day» δεν θα ασχοληθεί με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Γιώργο Λιάγκα.

Σημειώνεται ότι ο ποινικολόγος εξαπόλυσε χθες, 9 Μαΐου, σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, τονίζοντας πως πρέπει άμεσα ο Θοδωρής Κυριακού να τον απολύσει. Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δικηγορικό του γραφείο, ο κ. Κούγιας ανέφερε τα ακόλουθα:

«Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται Γιώργος Λιάγκας;

Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά τη γνώμη μου έχει πάρει πολύ “χοντρό πακέτο”, για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Κάνω μια έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού, με τον πατέρα του οποίου αλλά και με την οικογένεια του οποίου έχουμε και είχαμε προσωπικούς δεσμούς που ξεπερνούν τα 45 χρόνια, αύριο κιόλας να τον απολύσει.

Ο Λιάγκας και η κάθε Σκορδά μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και για τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα έχουν στο μέλλον στη ζωή τους, αλλά υπάρχουμε και εμείς που προερχόμαστε από την υγιή ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα και οικονομικά προβλήματα, για να επιβιώσουμε, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας με τίμιο τρόπο, και δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας.

Κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τη φύση και την αληθινή ζωή και επιτέλους πρέπει οι θεσμοί να παρέμβουν.

Αθήνα, 9/5/2024

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας».

Οσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόντρα Λιάγκα -Κούγια

Η παρουσιάστρια του Alpha εξήγησε πως η εκπομπή της «Ηappy Day» δεν θα σχολιάσει καθόλου το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια για τον Γιώργο Λιάγκα. «Είναι πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες και παίζει σε όλα τα sites. H ανακοίνωση του κ. Κούγια ήταν πολύ σκληρή εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και του ΑΝΤ1, με πολύ προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Ο λόγος που δεν θα δείτε αυτό το θέμα σε αυτή την εκπομπή είναι όχι επειδή δεν θέλουμε να πάρουμε σαφή θέση, αλλά θεωρούμε ότι όταν υπάρχει μια τέτοια κόντρα, το να αναπαράγουμε αυτούς τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, είναι σαν να τους τροφοδοτούμε» είπε μεταξύ άλλων.