Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλύψε τον κρυφό γάμο της με τον Γιάννη Κεντ.

Η ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εικαστικό event και σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Γιάννη Κεντ, η Μαρί Κωνσταντάτου τόνισε πως το έχουν ήδη κάνει.

Η ίδια δήλωσε πως παντρεύτηκαν μυστικά με τον Γιάννη Κεντ έναν χρόνο πριν αφού σε λίγο καιρό έχουν επέτειο. «Είμαι πολύ καλά. Έχω παντρευτεί. Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πολύ καιρός» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Στην ίδια εκδήλωση ήταν παρών και ο Γιάννης Κεντ, ο οποίος χαμογελούσε όσο η Μαρί Κωνσταντάτου μιλούσε για τον γάμο τους που έγινε πριν από ένα χρόνο στο δημαρχείο της Γλυφάδας. Μάλιστα η Μαρί Κωνσταντάτου έσπευσε να τον ενημερώσει: «Μιλάω για τον γάμο μας».

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν πολιτικός και σε κλειστό κύκλο με κουμπάρο τον δήμαρχο Γλυφάδας, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Ηappy Day». «Ο θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ έχει μια κόρη στην εφηβεία από προηγούμενο γάμο του η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στη Μαρί» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.