Η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή συναντήθηκαν τηλεοπτικά το πρωί της Πέμπτης (04/04) και μίλησαν για όλα. Η αρχή έγινε, όταν η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο πλατό του «Happy Day» ενώ στην συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή φιλοξενήθηκε στην «Super Κατερίνα».

Οι εξομολογήσεις των δυο παρουσιαστριών πολλές και σε κάποιες περιπτώσεις ιδιαίτερα συγκινητικές. Μια από αυτές τις συγκινητικές στιγμές ήταν όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της σε τροχαίο δυστύχημα.

«Πήγα στο αστυνομικό τμήμα να δω πώς έγινε η καταγραφή του συμβάντος, πήρα τα πράγματά του από το τροχαίο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου είπε σοκαρισμένη: «Από τροχαίο έφυγε ο μπαμπάς σου; Ανατρίχιασα! Δεν το γνώριζα, με συγχωρείς. Δεν το ήξερα, σου ζητάω συγγνώμη».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραψε τις συνθήκες του δυστυχήματος και όσα ακολούθησαν. «Συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία αυτοκίνητα στο άλλο ρεύμα, ένα εκ των οποίων ήταν του πατέρα μου. Επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία».

«Δεν θα ξεχάσω τότε που μας είχαν πάρει από το ΚΑΤ και είπαν στη μαμά μου “έχει τραυματιστεί σοβαρά ο άντρας σας, πρέπει να έρθετε να τον δείτε”. Ήταν Σάββατο βράδυ και λέγαμε τι έπαθε, γιατί μας είχαν πει ότι τραυματίστηκε. Και μετά είναι που πας εκεί… Μας λένε “δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά”; Ήταν τόσο γρήγορο και ξαφνικό που ήταν σοκαριστικό», εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όταν φεύγει ένας άνθρωπος δικός σου ξαφνικά, δεν έχεις προλάβει να πεις πράγματα. Η τελευταία συζήτηση που είχα με τον πατέρα μου ήταν λίγο πιο έντονη γιατί ήταν ένας πολύ δυναμικός χαρακτήρας, έντονος, πεισματάρης, ήθελε να γίνεται πάντα το δικό του και επειδή και εγώ είμαι έντονη. Αισθανόμουν τύψεις και ενοχές γιατί έφυγε και δεν ήξερα αν ήξερε ότι τον αγαπώ. Με στοίχειωνε συναισθηματικά…» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τα όσα άκουγε.