Μια συγχυσμένη έφηβη που ισχυρίζεται ότι βρέθηκε σε ένα απρόοπτο τρίο, με το αγόρι της και την καλύτερη φίλη της, είναι τώρα τόσο τρομοκρατημένη από τη σεξουαλική πράξη που νιώθει αναγούλα.

Η 18χρονη κοπέλα μοιράστηκε την ερωτική της εμπειρία στο Reddit την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι το αγόρι της και η φίλη της έστελναν μηνύματα ο ένας στον άλλο μετά τη «βρόμικη πράξη», προκειμένου να επαινέσουν ο ένας την απόδοση του άλλου.

Η βραδιά ξεκίνησε στο διαμέρισμα της φίλης του ζευγαριού, όπου η παρέα έβλεπε «αθώα» ταινίες και έπαιζε μερικά παιχνίδια.

«Κάποια στιγμή αρχίσαμε να παίζουμε “δεν έχω κάνει ποτέ” και οι ερωτήσεις ήταν αρκετά σεξουαλικές. Στη συνέχεια η καλύτερή μου φίλη ρώτησε “αν έχω κάνει ποτέ τρίο” και τόσο εγώ όσο και ο φίλος μου είπαμε “όχι”», έγραψε.

«Όλη η ατμόσφαιρα άλλαξε (σε σημείο που ήταν τρομακτικό) και μας κοίταξε και τους δύο. Είπε “τι θα γινόταν αν κάναμε κάτι τρελό;” Γέλασα κάπως, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε», συνέχισε στην ανάρτησή της.

Το επόμενο πράγμα που είδε ήταν η καλύτερή της φίλη να φιλάει το αγόρι της και, καθώς η κοπέλα «πάγωσε» από το σοκ, ο φίλος της έκανε μια μικρή προσπάθεια για να αποκρούσει την ερωτική επίθεση.

«Εκεί διαπίστωσα ότι ήταν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο; Ξεγέλασα τον εαυτό μου κάνοντάς τον να σκεφτεί ότι αυτό ήταν φυσιολογικό; Δεν μπορώ να το εξηγήσω», είπε.

«Άρχισαν να γδύνονται και από ένστικτο γδύθηκα κι εγώ. Δεν θα μπω σε βρόμικες λεπτομέρειες, αλλά συνέβη ένα ολοκληρωμένο τρίο μεταξύ μας», εξομολογήθηκε.

Το επόμενο πρωί όλα κατέρρευσαν, όταν είδε την κολλητή της και τον φίλο της γυμνούς στο πάτωμα.

«Έχω αναστατωθεί δύο φορές από τις ενοχλητικές αναμνήσεις. Δεν το ήθελα αυτό. Γιατί συμφώνησα; Γιατί δεν το σταμάτησα; Οι ερωτήσεις συνεχίζουν να πλημμυρίζουν το μυαλό μου», τόνισε.

Ταραγμένη, απέφυγε τον φίλο της για κάποιο διάστημα καθώς «δεν μπορεί να τον κοιτά» και νιώθει ότι «την έχει προδώσει με τον πιο αηδιαστικό τρόπο» η καλύτερή της φίλη.

Παρά τις εικασίες από τους σχολιαστές της ανάρτησης, η έφηβη είναι πεπεισμένη ότι αυτό δεν ήταν προσχεδιασμένο.

«Δεν με απώθησε, γιατί πίστευα ότι θα ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία για όλους μας», πρόσθεσε.

Είπε ακόμα ότι έψαξε το τηλέφωνο του φίλου της και διαπίστωσε ότι οι δυο τους συνέχιζαν να ανταλλάσσουν μερικά πικάντικα μηνύματα για την «καλύτερη νύχτα» της ζωής τους.

Για το αγόρι της είπε ότι «άρχισε να κάνει κομπλιμέντα για τις σεξουαλικές της ικανότητες και πράγματα που γρήγορα ξέχασα, γιατί ήξερα ότι θα αρρώσταινα αν τα επεξεργαζόμουν πλήρως».

«Αγνόησα την υπόλοιπη συζήτηση, γιατί σε αυτό το σημείο δεν μπορούσα να αντέξω να δω άλλες λεπτομέρειες», ανέφερε.

Τώρα, τόσο το αγόρι της όσο και η καλύτερή της φίλη έχουν βγει από τη ζωή της κοπέλας.