Το παλάτι είναι εν βρασμώ καθώς από τη μία έχουν να αντιμετωπίσουν το πώς θα διαχειριστούν τα προβλήματα υγείας της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Καρόλου και από την άλλη τρέμουν μην ανοίξει το στόμα του στο ριάλιτι «Celebrity Big Brother» o Γκάρι Γκόλντσμιθ και πει πράγματα που δεν θέλουν να αποκαλυφθούν.

Ο θείος της Κέιτ βρίσκεται μέσα στο σπίτι του ριάλιτι και οι συμπαίκτες του του κάνουν ερωτήσεις, τις απαντήσεις των οποίων το παλάτι κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό. «Μίλησα με τη μαμά της, λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα στον κόσμο. Είναι καταπληκτική, θα επιστρέψει, φυσικά και θα επιστρέψει», είπε ο Γκόλντσμιθ σε συμπαίκτη του, για να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος δεν πρόκειται να πει κάτι παραπάνω λόγω του ιατρικού απορρήτου. «Αν ανακοινωθεί, θα σας πω τη γνώμη μου. Μίλησα με τη μαμά της, την αδελφή μου, είναι στα καλύτερα χέρια η Κέιτ. Το μόνο που κάνει η οικογένεια είναι να φροντίζει πρώτα τα μέλη της και μετά οτιδήποτε άλλο. Έβγαλαν μια ανακοίνωση και απλώς είπαν: «Παίρνει λίγο χρόνο για να αναρρώσει και θα σας δει το Πάσχα. Θα επιστρέψει, φυσικά και θα επιστρέψει», ανέφερε ο θείος της Κέιτ. Ευτυχώς για το παλάτι, δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, μεταδίδει η «Independent».

Το παλάτι σπάει τη σιωπή του

Η απουσία της πριγκίπισσας από τη δημοσιότητα όπως ήταν αναμενόμενο έχει πυροδοτήσει μια σειρά από θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο. Πηγή του παλατιού δήλωσε στο «People» σχετικά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Η προσοχή του είναι στραμμένη στη δουλειά του και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».