Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενήθηκε ο Μέμος Μπεγνής το πρωί της Τετάρτης (06/03) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο… άγιο block αλλά και στις συνεντεύξεις που έχει δώσει. «Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Μου αρέσει να λέω την γνώμη μου όσο μπορώ. Έχω παρεξηγηθεί λέγοντας την άποψη μου» ανέφερε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής και πρόσθεσε: «Πρέπει να λέμε αυτό που πιστεύουμε και να κατανοούμε τις διαφορετικές απόψεις. Στα social media έχω φάει αρνητικά σχόλια, εκεί υπάρχει το “άγιο μπλοκ”. Σπάνια μετανιώνω αυτά που λέω σε συνεντεύξεις, όταν έχω εξομολογητική διάθεση. Πολλές φορές μπορεί ο δημοσιογράφος να είναι φίλος και να ανοιχτείς λίγο παραπάνω, να πεις κάποια πράγματα που μπορεί να σου ξεφύγουν πάνω στο λόγο».

Όσο γι’ αυτά που έχουν γραφτεί και τον έχουν ενοχλήσει, είπε: «Δεν θυμάμαι τι λέω στις συνεντεύξεις και έχω δει πράγματα μετά που με έχουν ενοχλήσει πολύ. Σε ένα περιοδικό είχα πει κάτι, επειδή ήμασταν φίλοι και όχι για να το γράψει. Σκέφτηκα, “γιατί να μην με προστατεύσει;”. Πήρα τηλέφωνο μετά και έκανα φασαρία, αλλά αυτό είναι πολύ σπάνιο να συμβεί».

Τέλος, μίλησε για τους φίλους του. «Στο επιτραπέζιο οι φίλοι μου λένε ότι είμαι ανταγωνιστικός εγώ λέω ότι μου αρέσει απλά πολύ να παίζω. Το θεωρώ πολύ ιερό, γιατί είναι πολύ σημαντικό να έρχεσαι κοντά με τους φίλους σου. Περνάμε πολύ ωραία, όταν μαζευόμαστε. Μου αρέσει να εξηγώ τα επιτραπέζια, έχω διαβάσει πριν τις οδηγίες και τους εξηγώ με πολύ απλά λόγια. Μου λένε ότι μου αρέσει πιο πολύ να εξηγώ παρά να παίζω», ανέφερε.

Κλείνοντας, ο Μέμος Μπεγνής συμπλήρωσε: «Ενώ στη ζωή μου είμαι πολύ ακατάστατος και δεν έχω καμία οργάνωση πουθενά όμως, στο επιτραπέζιο θέλω να είναι όλα με τους κανόνες, μόνο μη του κάνουν ζαβολιά. Κάποιοι φίλοι μου έκαναν ζαβολιές μου το είπαν μετά από καιρό και δεν ξανά έπαιξαν σπίτι μου».