Μια νεαρή μαμά από την Τζόρτζια των ΗΠΑ μαζεύει δεκάδες χιλιάδες δολάρια μετά την «καυτή» εμφάνισή της, που έγινε viral στο Instagram. Η 28χρονη Άμπι Νιούμαν πέρασε τέσσερις ημέρες πίσω από τα κάγκελα, αφού συνελήφθη για κλοπή σε κατάστημα Walmart στην Ατλάντα τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ήταν μεθυσμένη.

Με το που αφέθηκε ελεύθερη, η γυναίκα ανακάλυψε ότι οι φωτογραφίες της είχαν κοινοποιηθεί στο @mugshawtys, έναν λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένο σε εμφανίσιμους παραβάτες του νόμου. Οι ακόλουθοι αναζήτησαν στη συνέχεια τη Newman στο διαδίκτυο και ανακάλυψαν ότι είχε έναν λογαριασμό OnlyFans. Άρχισαν να εγγράφονται και τα χρήματα άρχισαν να πέφτουν βροχή.

«Οι OnlyFans μου αυξήθηκαν», ενθουσιάστηκε η κλέφτρα σε μια συνέντευξη στο «South West News Service». «Με το που συνδέθηκα, κέρδισα 24 χιλιάδες δολάρια σε μια εβδομάδα, ενώ δεν είχα καν δημοσιεύσει τίποτα!» «Είναι αστείο πώς λειτουργεί η ζωή», πρόσθεσε. «Στην Αμερική, για κάποιο λόγο, αν φαίνεσαι καλός και είσαι εγκληματίας, βγάζεις χρήματα», γράφει στο ρεπορτάζ της η «New York Post».

Η Newman είπε ότι τα παιδικά της χρόνια ήταν ταραχώδη. Είπε στο SWNS ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση και πάλεψε με τον εθισμό στην ηρωίνη, ενώ είχε διαγνωστεί και με οριακή διαταραχή προσωπικότητας, γεγονός που την έκανε πιο πιθανό να εμπλέκεται σε επικίνδυνες συμπεριφορές.

Η Άμπι, μητέρα ενός παιδιού, αποφάσισε για πρώτη φορά να ανοίξει τον λογαριασμό OnlyFans το 2021, μοιράζοντας σόλο περιεχόμενο ή ακατάλληλα βίντεο με τον αρραβωνιαστικό της, Haze Jenkins, 22 ετών. Κέρδιζε ακόμα και 5.000 δολάρια τον μήνα στον ιστότοπο, αρκετά για να πληρώσει το ενοίκιο και να στηρίξει τον γιο της. Ένας τσακωμός τον Απρίλιο του 2023 την οδήγησε στην πρώτη της σύλληψη, που διήρκεσε, όμως, μόνο έξι ώρες. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Νιούμαν είχε μια αποβολή και κατέληξε στο νοσοκομείο. Η ψυχική της υγεία στη συνέχεια καταβαραθρώθηκε και άρχισε να πίνει πολύ. Τον Νοέμβριο, η Νιούμαν κατέληξε να κλέβει μεθυσμένη από ένα Walmart χριστουγεννιάτικα στολίδια, μια κούπα καφέ και μια κουβέρτα. Τη συνέλαβαν και επέστρεψε στη φυλακή.

Ωστόσο, χάρη στην απροσδόκητη φήμη της και τις φωτογραφίες της, που έγιναν viral στο Instagram, η Newman νιώθει ότι τώρα έχει άλλη μια ευκαιρία στη ζωή. «Ο καλύτερος μήνας μου ήταν ο Δεκέμβριος, όπου έβγαλα 92.328 δολάρια», αναφώνησε.

«Έχω εξοφλήσει όλα τα χρέη μου και μπορώ να πάω την οικογένειά μου διακοπές». Η Άμπι έρχεται ακόμα και σε επαφή με πρακτορεία μοντέλων και πιστεύει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας τολμηρής αρχής. Αισθάνομαι, όμως, ευλογημένη, γιατί αυτό ήταν απλώς τύχη για μένα – πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καν δεύτερες ευκαιρίες» είπε.