Στις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που είπε ότι ο ίδιος έγινε γνωστός μέσω της σχέσης τους απάντησε ο Στάθης Σχίζας. Τονίζοντας ότι δεν στεναχωρήθηκε, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor, δήλωσε ότι όσα είπε η πρώην σύντροφός του παρερμηνεύτηκαν.

Ειδικότερα ο Στάθης Σχίζας σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 22/2 από την εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» είπε: «Δεν στεναχωρήθηκα, μιλάω ειλικρινά. Επειδή την ξέρω, δεν το έχει πει κακοπροαίρετα».

«Άλλο ήθελε να πει η κοπέλα και άλλο φάνηκε προς τα έξω. Δεν νομίζω πως είχε αυτό το πράγμα στο μυαλό της. Άλλο ήθελε να πει. Τι δεν ξέρω, αλλά δεν ήθελε να το πει έτσι όπως ακούστηκε», συμπλήρωσε.

Τι είχε πει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

Υπενθυμίζεται πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε αναφέρει προ λίγων ημερών: «Είναι λογικό να ρωτάνε τον Στάθη για μένα. Μέχρι να εμφανίσει ο Στάθης ή εγώ κάποια επόμενη σχέση, σίγουρα θα ανατρέχουν στην τελευταία σχέση».

«Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερε ο κόσμος κι εγώ έδινα όλο μου το είναι, με πάθος κιόλας, γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη, για να τον βοηθήσω. Οπότε ήξερα και τις συνέπειες, ότι δηλαδή, αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα και γνωστός», είχε συμπληρώσει.