Για το πώς ξεκίνησαν τη συνεργασία τους και τα βιντεάκια τους στο YouTube μίλησαν το βράδυ της Τρίτης 20/2 σε συνέντευξή τους οι «Rec Me». Οι ηθοποιοί Εύα Πετρίδη και ο Άγγελος Θεοφίλου εστίασαν στα όσα τους ενώνουν και αναφέρθηκαν στη ζωή τους.

Οι ηθοποιοί, που με τα βιντεάκια τους στο YouTube παρουσιάζουν κωμικές καταστάσεις της καθημερινότητας ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και εξήγησαν γιατί απολαμβάνουν τη συνεργασία τους.

Η Εύα Πετρίδη είπε πως έπαιζε σε μία σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Όμως, παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να κάνει αμέσως μετά άλλες δουλειές για να καταφέρει να επιβιώσει καθώς καλλιτεχνικά δεν μπορούσε να βρει ρόλους και δουλειές που να την κρατήσουν στο επάγγελμά της.

«Έπαιξα στο Ηρώδειο και μετά σταμάτησα γιατί έπρεπε να πάω στον στρατό. Όταν πήγα στρατό είδα τα πράγματα από απόσταση και κατάλαβα ότι θέλω να κάνω δικά μου πράγματα. Μετά ήρθε ο κορονοϊός και έκλεισαν τα θέατρα και είπα δεν καθόμαστε. Θα κάνουμε youtube» ανάφερε από την πλευρά του ο Άγγελος Θεοφίλου.

Στη συνέχεια, η Εύα Πετρίδη αποκάλυψε: «Όταν μου πρότεινε ο Άγελος να κάνουμε με το Rec Me με έσωσε γιατί εκείνη την περίοδο είχα χάσει τη μαμά μου από καρκίνο».

«Δεν έχω αφήσει την υποκριτική, αλλά μου αρέσει πολύ η ασφάλεια που νιώθω με τον Άγγελο στο Rec Me» ανέφερε κλείνοντας.