Πριν από μερικές ημέρες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο σύντροφός της Χρήστος Μάστορας βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη. Το μοντέλο φαίνεται πως πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, με τον τραγουδιστή να ακολουθεί το κορίτσι του μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τις βόλτες του στους δρόμους της πόλης, επισκέφτηκε και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να δημοσιεύει φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόσφατα δε, το γνωστό μοντέλο κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: «Το 2023 για εμένα ήταν από τις πιο fun χρονιές μου. Είμαι ευγνώμων που και το 2024 θα βλέπουμε τα ίδια ηλιοβασιλέματα», με σαφή αναφορά στην σχέση της με τον frontman των «Μελισσών».

Επιστρέφοντας πίσω στη βάση τους, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έβαλε «φωτιές» με το νέο βίντεο, που δημοσίευσε την Τετάρτη (10/1) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

Το μοντέλο ποζάρει στο μπάνιο του σπιτιού της με ένα πολύ αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα με ανοίγματα στο μπούστο και στην πλάτη. Τα σχόλια από κάτω έπεσαν «βροχή» με τους ακόλουθους της να την αποθεώνουν.

«Θεός να φυλάει», «Τι έχουμε εδώ;», «Από άλλο πλανήτη», είναι μερικά από τα σχόλια στο βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη.