Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Σάσα Σταμάτη, η οποία το πρωί της Τρίτης (2/1) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» του OPEN. Η δημοσιογράφος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη χρονιά που πέρασε, την οποία χαρακτήρισε ως «την χειρότερή της», κατά τη διάρκεια της οποίας έπιασε πάτο.

Οι δυσκολίες αφορούσαν τα προβλήματα στον χώρο εργασίας της και όσα την οδήγησαν στην πόρτα της ψυχιατρική κλινικής του Θριάσιου νοσοκομείου, με την ίδια τη Σάσα Σταμάτη να μιλάει από την πρώτη στιγμή «ανοιχτά» για τη βοήθεια που ζήτησε.

«Το 2023 ήταν για μένα η χειρότερη χρονιά. Ήρθαν τα πάνω κάτω. Έπιασα πάτο, αλλά όταν είσαι πια στον πάτο, έχει μια ησυχία και δεν σε ενδιαφέρει πια τι θα γίνει, όταν σηκωθείς δεν σε νοιάζει τίποτα, δεν κ…λώνεις πουθενά, δεν μασάς τίποτα. Με νοιάζει να έχω την υγεία μου. Έγιναν και πολλά πράγματα και κάποια τα προκάλεσα εγώ (ο λόγος για το επεισόδιο που έκανε σε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, όπου εισέβαλλε στη σκηνή με συνοδεία «φυσκωτών», σύμφωνα με τις καταγγελίες, για να τη διακόψει). Με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, βγήκαν σε γήπεδα πανό, δεν μου μίλαγε κανένας, δεν μου έδιναν συνεντεύξεις, αρρώστησα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είχα τη μάνα μου δίπλα μου, μου κράταγε το χέρι στο νοσοκομείο και μου έλεγε “όλα καλά, μην κ…λώνεις προχώρα”. Δεν έχασα ποτέ την πίστη μου, πιστεύω πολύ στον Άγιο Εφραίμ. Ό,τι έγινε, έγινε για κάποιο λόγο και ό,τι καλό είναι να γίνει, θα γίνει».

Πολλοί είναι εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά απέναντί της μετά από την επιλογή της να μιλήσει για τη νοσηλεία της, όμως πολλοί ήταν επίσης και όσοι της στάθηκαν και δεν την έκαναν πέρα.

Η δημοσιογράφος, τότε μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους δεν της γύρισαν την πλάτη στο κομμάτι της δουλειάς της.

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους: Μιμή Ντενίση, Παντελή Καναράκη, Έλενα Ράπτη, Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιάννη Μπέζο, γιατί μου έδωσαν συνέντευξη όταν οι άλλοι μου γύρισαν την πλάτη», είχε γράψει συγκεκριμένα στο προφίλ της.