Η Σάσα Σταμάτη με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη της στο Θριάσιο, μίλησε για την απόφαση να πάει σε ψυχίατρο, αναφέροντας πως πήρε την απόφαση γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί για τρεις μήνες.

«Όλα ξεκίνησαν όταν δεν μπορούσα πλέον να κοιμηθώ, είχα να κοιμηθώ 3 μήνες. Τότε ήταν που αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο να ζητήσω βοήθεια, γιατί δεν μπορούσα άλλο, δεν άντεχα. Είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν και δεν μπορούσα να κοιμηθώ», είπε χαρακτηριστικά στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News.

Έπειτα, για την πρόσφατη επίσκεψη στο Θριάσιο δήλωσε ότι «ξύπνησα ένα πρωί, είχα μουδιάσει ολόκληρη, είχα ταχυπαλμίες… πήγα στο Θριάσιο μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα… μετά ξαναπήγα ένα βράδυ, είχα πάλι ταχυπαλμίες, με είδε ψυχίατρος και μου είπε πως έχω πάρα πολύ άγχος… είμαι αγχώδης, και η εξωστρέφειά μου είναι η άμυνά μου».

«Ξαναπήγα (στο Θριάσιο) και τώρα πρόσφατα γιατί είχα ένα βάρος στο στήθος που δεν έφευγε με τίποτα, μου έβαλαν έναν ορό και επανήλθα», πρόσθεσε στη συνέχεια.