Η Keisha Nash Whitaker, πρώην σύζυγος του ηθοποιού Forest Whitaker, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, μετά από μάχη με την ανορεξία. Η κόρη της, True Whitaker, έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της μητέρας της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 25χρονη Whitaker έγραψε για τη μητέρα της πως ήταν «η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», χωρίς να αναφερθεί στην αιτία του θανάτου της. Ωστόσο, μια πηγή ανέφερε στο dailymail.co.uk πως τους τελευταίους μήνες η Nash Whitaker μπαινόβγαινε σε νοσοκομείο λόγω εντερικών προβλημάτων μετά από πολυετή μάχη με την ανορεξία.

«Η Keisha πάλευε εδώ και χρόνια με την ανορεξία», ανέφερε η πηγή. Ο Forest Whitaker ήταν στο πλευρό της κατά τις δύσκολες αυτές στιγμές. Το 2015 υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Ο 62χρονος ηθοποιός ήταν παντρεμένος από το 1996 με τη Nash Whitaker και είχαν δύο κόρες, την 27χρονη Sonnet και την 25χρονη True.

Η True έγραψε στο Instagram για τη μητέρα της: «Αντίο, μαμά. Θα σε αγαπώ για πάντα και μέχρι το άπειρο». Στη συνέχεια, δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες της μητέρας της, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ευχαριστώ που με δίδαξες όλα όσα ξέρω. Θα σε βλέπω στα όνειρά μου και θα σε νιώθω στην καρδιά μου».

Ωστόσο, η υγεία της Keisha Nash Whitaker είχε προβληματίσει τους οικείους της και το 2014, όταν είχε εμφανιστεί στα Film Independent Spirit Awards με τον σύζυγό της. Τότε, οι πληροφορίες ανέφεραν πως η ίδια είχε χάσει περίπου 15 κιλά.

Πέρα από το μόντελινγκ και την ηθοποιία, η Keisha Nash Whitaker είχε τη δική της εταιρεία με παιδικά ρούχα αλλά και μια εταιρεία καλλυντικών, την «Kissable Couture». «Τον τελευταίο χρόνο η Keisha φαινόταν να γίνεται όλο και πιο αδύναμη», ανέφερε η πηγή στο μέσο.

«Δεν έβγαινε έξω τόσο συχνά όσο συνήθιζε και περνούσε πολύ χρόνο στο νοσοκομείο. Προσέλαβε έναν οδηγό, για να τη μεταφέρει, όταν επισκεπτόταν φίλους ή όταν έβγαινε έξω», συνεχίζει ο ίδιος.