Για τον σύζυγό της και το αν υπάρχει ζήλεια ανάμεσά τους, μίλησε η Έλενα Γαλύφα στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Ο σύζυγός μου, μου λέει δεν έχεις event να φύγεις από το σπίτι; Δεν με ζηλεύει καθόλου, ίσα ίσα του αδειάζω τη γωνιά, παίζει Play Station, φωνάζει τους φίλους του, αράζει. Μία χαρά περνάει. Μετά από 22 χρόνια δεν ζηλεύω. Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει “πάει” με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα και του λέω “τι κάνεις εκεί πέρα;” Ε, μου λέει “μόνο βλέπω”» είπε αρχικά η Έλενα Γαλύφα.

Για το ποιος κάνει την πρώτη κίνηση για να τα βρουν, απάντησε: «Νομίζω κι οι δύο. Έχω ένα μεγάλο καναπέ, καμία φορά είμαστε ξαπλωμένοι και πιάνει ο ένας τη μία άκρη κι ο άλλος την άλλη. Ξαφνικά ενώνονται δύο πόδια και αρχίζουν και τρίβονται και ζεσταίνεται το κλίμα».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή, η Έλενα Γαλύφα αρνήθηκε να απαντήσει.

Τι είχε δηλώσει, όμως, η Ραμόνα Βλαντή πριν από μερικές ημέρες; Για την ακρίβεια η fashion expert και η Έλενα Γαλύφα έχουν ξεκινήσει ένα beef για το ποια ξέρει από μόδα και ποια όχι για να είναι στον διαγωνισμό μόδας. Η δεύτερη λοιπόν ανέφερε για την Ραμόνα Βλαντή «Και για την ίδια θεωρώ ότι δεν έχει άποψη για τη μόδα. Ξέρω τι πάει να κάνει τώρα, λιγουρεύεται τη θέση του My Style Rocks. Ας της δώσουμε κάποια θέση για να μην έχει τέτοια εμπάθεια» για να λάβει την εξής απάντηση από την πρώτη νικήτρια του παιχνιδιού, η οποία φιγουράρει στα φαβορί να αντικαταστήσει την Σοφία Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή.

«Το Ελενάκι να μου πει ευχαριστώ γιατί τότε είχα μια κόντρα με την κυρία Καγιά και πήρε τη θέση μου στο GNTM. Tότε πήρε το μέρος της Καγιά τώρα θέλει να πάρει και τη θέση μου στο My Style; Γι’ αυτό έχουμε αρχίσει το lolipop; Φτάνει μία φορά. Τι άλλο θέλει; Θέλει και αυτή την καρέκλα; Δεν θα της κάνω τη χάρη. Η Έλενα Γαλύφα είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας».