Μια 61χρονη Καναδή εγκατέλειψε τη δουλειά της ως αστυνομικός, για να ανοίξει δικό της λογαριασμό στο OnlyFans και τώρα υποστηρίζει πως βγάζει σχεδόν 2.000 δολάρια την εβδομάδα από τους πολλούς ακολούθους της στο διαδίκτυο.

«Ήμουν πολύ καλή στη δουλειά μου ως αστυνομικός», είπε η influencer και μοντέλο Bianca Jag, σύμφωνα με την Daily Star. «Ο κύριος στόχος μου ήταν να βοηθάω τους ανθρώπους και είχα πολλά καθήκοντα. Έκανα, επίσης, ερευνητική εργασία, αλλά μετά από 17 χρόνια ως αξιωματικός έφυγα, γιατί δεν ήμουν πλέον ικανοποιημένη. Δεν ήμουν ευτυχισμένη και χρειαζόμουν μια αλλαγή στη ζωή μου», είπε η Jag, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «Γαλλο-Καναδικό μοντέλο κάμερας web» στο X.

Η Jag παραιτήθηκε από την υπηρεσία της μετά από 17 χρόνια το 2012 και προσπάθησε να διευθύνει ένα εστιατόριο πριν ξεκινήσει μια πιο... πικάντικη καριέρα, ανέφερε η Daily Star.

Είπε ότι έβγαζε 800 δολάρια την εβδομάδα πριν διπλασιάσει το ποσό και φτάσει πλέον τα 1.600 δολάρια την εβδομάδα. «Άρχισα να εργάζομαι ως μοντέλο μπροστά στην κάμερα, για να σταθώ στα πόδια μου οικονομικά μετά το κλείσιμο του εστιατορίου μου», είπε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, σύμφωνα με την Daily Mail. «Εκείνη την εποχή, ήμουν σε έναν διαγωνισμό ως bodybuilder και ήξερα κάποιον που είχε έναν ιστότοπο, για να αναδεικνύει τους μυς του, οπότε σκέφτηκα ότι θα το δοκιμάσω».

Έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 120.000 ακόλουθους στο Instagram και περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές στις αναρτήσεις της. Είπε ότι ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός της έχει πάει σε χειρουργεία και θεραπείες, για να διατηρήσει μια λεπτή σιλουέτα και να δείχνει πιο νέα. Η σελίδα της Jag στο Instagram συνδέεται με τον ιστότοπό της, ο οποίος αναφέρει λεπτομερώς τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως η σελίδα OnlyFans και το Stripchat.

«Λαμβάνω πολλά κομπλιμέντα στην κάμερα για την εμφάνισή μου, τα οποία είναι πολύ κολακευτικά και οι άνθρωποι συχνά μου λένε ότι δεν μοιάζω με την ηλικία μου», είπε, σύμφωνα με την Daily Star. «Μερικοί ρωτούν ακόμη και αν έκανα λάθος όταν έγραφα την ηλικία μου». Η γυναίκα αποκάλυψε ότι έχει ξοδέψει 22.000 δολάρια για εμφυτεύματα στήθους, 3.200 δολάρια για θεραπείες βλεφάρων και λαμβάνει μπότοξ κάθε τρεις μήνες. «Δεν το παρακάνω, γιατί δεν θέλω το πρόσωπό μου χωρίς έκφραση», είπε, όπως μεταδίδει η New York Post.

«Στο πόσα ξοδεύω… ο φίλος μου είχε την πιο αστεία απάντηση σε αυτό. Εκείνη απάντησε μια φορά στην κάμερα ότι κόστισε «πολλά γα…να λεφτά», είπε. Σημείωσε ότι πιθανότατα δεν θα υποβληθεί σε άλλες αισθητικές επεμβάσεις στο μέλλον, εξηγώντας: «Είμαι ευχαριστημένη με αυτό που έχω τώρα».

Η ιστορία της Jag έρχεται μετά από μια σειρά παραιτήσεων γυναικών αστυνομικών, που εγκατέλειψαν το επάγγελμα, για να γίνουν μοντέλα στο διαδίκτυο ή έχουν εκτεθεί στο OnlyFans, ενώ εργάζονταν στην επιβολή του νόμου. Μια αστυνομικός της Μινεάπολης, για παράδειγμα, ερευνήθηκε τον περασμένο μήνα, αφού οι προϊστάμενοί της έμαθαν για τον λογαριασμό της στο OnlyFans, αν και ο δήμαρχος δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις φωτογραφίες της. Ο λογαριασμός της αποκαλύφθηκε όταν «έγραψε» έναν οδηγό, που αποδείχθηκε ότι ήταν συνδρομητής σε αυτόν.