Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε πρόσφατα τις εμφανίσεις της στον Βοτανικό μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη στον Βοτανικό, ετοιμάζεται να τραγουδήσει στα MadWalk και την Τετάρτη (8/11) έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση στην Κύπρο, όπου βραβεύτηκε στα μουσικά βραβεία Super Music Awards 2023, στην κατηγορία «Super Adult Γυναίκα».

Για το show που παρουσίασε εκεί, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά το look της στη Σίλια Κριθαριώτη.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει επιμεληθεί το ενδυματολογικό κομμάτι των εμφανίσεών της ερμηνεύτριας στον Βοτανικό, το οποίο προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Πρόκειται για ένα σέξι κατακόκκινο outfit που αγκαλιάζει και αναδεικνύει το σώμα της Δέσποινας Βανδή και μια εντυπωσιακή μαύρη ολόσωμη φόρμα με διαφάνεια.

Αυτή τη φορά, η Σίλια Κριθαριώτη σχεδίασε μια σέξι ολόσωμη δερμάτινη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη, η οποία ενωνόταν με μπότα, και ήταν διακοσμημένη με ασημένιες πέτρες.

Το look της περιλάμβανε και ένα μαστίγιο, το οποίο κρατούσε σε ένα από τραγούδια της.

Όταν παρέλαβε το βραβείο της, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αφιέρωση-μήνυμα στους επικριτές της. «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας» είπε, και το κοινό χειροκρότησε ζεστά.

Πρόσφατα, η Σήλια Κριθαριώτη είχε αναρτήσει τα looks της Δέσποινας Βανδή μετά την πρεμιέρα της, και ανάμεσα στα θετικά σχόλια, υπήρξαν και αρνητικά. Ένα τόνιζε ότι οι δημιουργίες της αδικούνται σε μια γυναίκα άνω των 50. Τότε, η γνωστή σχεδιάστρια απάντησε αποστομωτικά: «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει». Ένα άλλο τα αποκαλούσε καρναβαλίστικα.