Η Ιρίνα Σάικ είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τις επιταγές της μόδας που θέλουν τις μπότες που πάνε πάνω από το γόνατο να είναι το νέο hot παπούτσι της σεζόν. Οι συλλογές, άλλωστε, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 22-23 ανέδειξαν τις ψηλές over the knee μπότες ως το απόλυτο party shoe του 2023. Τις είδαμε να παρελαύνουν στις πασαρέλες των οίκων Roberto Cavalli, Diesel και Armani.

Η 37χρονη πρώτα εντυπωσίασε με το συγκεκριμένο στιλ όταν παρευρέθηκε σε αγώνα του NBA κι έπειτα πηγαίνοντας την κόρη της Λέα στο σχολείο.

Το supermodel, μετέτρεψε το «Madison Square Garden» στην… πασαρέλα του τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Νοεμβρίου καθώς παρακολούθησε από κοντά τους Νιού Γιόρκ Νικς να νικούν με 111-97 τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο ντεμπούτο του Τζέιμς Χάρντεν για τους δεύτερους.

Έχοντας στον πλευρό της τον φίλο και σχεδιαστή Riccardo Tisci, φόρεσε κοντομάνικο μαύρο ζιβάγκο, «καυτό» δερμάτινο σορτς κι ένα ζευγάρι λεοπάρ ψηλές μπότες, που έφταναν πάνω από το γόνατο.

Κι αν αυτό ήταν το πρώτο… χτύπημα ακολούθησε άλλο ένα όταν πήγε την κόρη της στο σχολείο. Φόρεσε ένα μακρύ δερμάτινο παλτό μαζί με δερμάτινες ψηλές μαύρες μπότες, ενώ μετέτρεψε ένα φαρδύ πουλόβερ σε φόρεμα, φορώντας παράλληλα μαύρα γυαλιά ηλίου, για να συνοδεύσει την εξάχρονη Λέα, η οποία είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ.

Κι ενώ το… ρομάντζο αυτού με την Τζίτζι Χαντίντ φαίνεται να… φουντώνει, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η «περιπέτεια» της Σάικ με τον Τομ Μπρέιντι, τον πρώην της Ζιζέλ Μπούντσεν και κορυφαίο αθλητή του NFL όλων των εποχών, έληξε άδοξα. Στο μεταξύ, πάντως, η σχέση του Κούπερ με την Σάικ παραμένει δυνατή. Πρόσφατα στο Halloween ντύθηκαν και οι δύο ως Rocket, το ρακούν στο οποίο δίνει φωνή ο Κούπερ για το franchise της Marvel «Guardians Of The Galaxy». Τίμησαν το έθιμο μαζί με την Λέα που ντύθηκε Τέιλορ Σουίφτ.