Η Ιρίνα Σάικ γιόρτασε το Χάλογουιν με τον πρώην σύζυγό της, Μπράντλεϊ Κούπερ και την κόρη τους. Το πρώην ζευγάρι φόρεσε στολές από το «Guardians of the Galaxy» και μαζί με το 6χρονο κοριτσάκι τους, την Λέα, πήγαν για το λεγόμενο «φάρσα ή κέρασμα» στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Χάλογουιν.

Ο ηθοποιός και το σούπερμοντελ ήταν μαζί από το 2015 έως το 2019 και έχουν μαζί μια κόρη.

Ο 48χρονος πρωταγωνιστής του «Hangover» ντύθηκε «Ρόκετ», τον χαρακτήρα που ερμήνευσε σε ταινία, φορώντας γούνινο κεφάλι ρακούν και στενό μπλε ολόσωμο κοστούμι. Η 37χρονη Shayk, εμφανίστηκε ασορτί, φορώντας την ίδια ακριβώς στολή με ένα μακρύ παλτό. Ο Κούπερ φόρεσε τα αγαπημένα του ψηλά μποτάκια Nike Air Jordan, ενώ το μοντέλο έδωσε το δικό της στυλ υψηλής μόδας, με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες πάνω από το γόνατο, μεταδίδει η Page Six.

Η μικρή Λέα ντύθηκε σαν την Τέιλορ Σουίφτ με ένα λευκό μπλουζάκι που έγραφε «Ποια είναι η Τέιλορ Σουίφτ τέλος πάντων; Ιου», όπως αυτό που φόρεσε η ομώνυμη τραγουδίστρια στην σκηνή για την περιοδεία της «The Eras Tour». Η κοινή έξοδος της οικογένειας δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ο Κούπερ και η Σάικ – που χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης – συχνά είναι μαζί για τα γονεϊκά καθήκοντα και δείχνουν πως διατηρούν φιλικές σχέσεις.