Ο πρώην συντάκτης του Vanity Fair, Γκρέιντον Κάρτερ, ισχυρίζεται ότι ο γάμος μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα διαρκέσει «χρόνια και όχι δεκαετίες». «Θα μετρούσα τη διάρκεια του γάμου σε χρόνια και όχι σε δεκαετίες», είπε ο 74χρονος Κάρτερ, στους Sunday Times σε μια νέα συνέντευξη.

«Νομίζω πήρε από τον “φτωχό” Χάρι αυτό που ήθελε: φήμη, χρήματα και έναν τίτλο. Η χρησιμότητά του γι’ αυτήν μειώνεται καθημερινά». Ο Κάρτερ στοιχηματίζει επίσης ότι η 42χρονη Μαρκλ, δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική. Η Δούκισσα του Σάσεξ πρωταγωνίστησε για ένα διάσημα στην ταινία «Suits» πριν παντρευτεί τον 39χρονο Χάρι, το 2018. «Αν υπάρχει στα σκαριά μια εκπομπή “Real Housewives of Montecito”, θα ήταν μέσα», είπε ο Carter, συντάκτης του Vanity Fair από το 1992 έως το 2017, μεταδίδει η New York Post.

Οι προβλέψεις του Κάρτερ έρχονται καθώς το βασιλικό ζεύγος εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου να παρακολουθεί την τελευταία παράσταση του «PLAY» της Katy Perry στο Resorts World Theatre στο Λας Βέγκας. Το ζευγάρι – που ξεκίνησε να βγαίνει το 2016 και αποχώρησε από τη βασιλική ζωή το 2020 – παρακολούθησε πρόσφατα ένα συνέδριο ψυχικής υγείας στη Νέα Υόρκη, όπου η Μαρκλ είπε ότι το να παντρευτώ τον Χάρι είναι ένα από τα «πιο σημαντικά πράγματα σε ολόκληρη της ζωή μου» εκτός από τη μητρότητα…

Η Μαρκλ έκανε τη δήλωση λέγοντας ότι είναι τρομοκρατημένη από τη μέρα που τα δύο παιδιά τους – ο πρίγκιπας Άρτσι, 4 ετών και η πριγκίπισσα Λίμπετ, 2— αρχίζουν να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ως γονείς, αν και τα παιδιά μας είναι πολύ μικρά… αλλά τα social media δεν εξαφανίζονται», εξήγησε η Markle. Σημειωτέον, η συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Χάρι και τη Μαρκλ τείνει να είναι αρνητική… λένε όσο ασχολούνται με το ζευγάρι.

Τα σχόλια του Κάρτερ ακολουθούν επίσης τα σχόλια ενός βασιλικού δημοσιογράφου που υποστηρίζει ότι ο Χάρι έχει γίνει εντελώς «εξαρτημένος» από τη Μαρκλ «για την κοινωνική του ζωή». «Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει έναν κύκλο φίλων που πίνουν που μπορεί να χαλαρώσει στο Montecito, το οποίο έχει πληθυσμό ηλικιωμένων, και είμαι σίγουρος ότι αυτό έχει τον αντίκτυπο», δήλωσε ο συγγραφέας Phil Dampier στο The Mirror την περασμένη εβδομάδα.

«Όχι μόνο έχασε την οικογένειά του, τη βασιλική του ιδιότητα και τις στρατιωτικές του σχέσεις, αλλά έχασε και πολλούς φίλους», πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο Χάρι πλήρωσε «ένα τεράστιο κόστος» φεύγοντας από το Ηνωμένο Βασίλειο.