Ότι έχει κουραστεί να μιλάει για τον Στάθη Σχίζα, επεσήμανε ενοχλημένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Όπως δε τόνισε δεν επιδιώκει να πάει στο μαγαζί του, γιατί αν γίνει αυτό, ξέρει ότι θα συζητηθεί.

«Τον έρωτα δεν τον αφήνεις ποτέ, πάντα υπάρχει στο πρόγραμμα. Αν είναι να έρθει ένας νέος ερωτάς, καλώς να έρθει, χωρίς να είναι προτεραιότητα και να με γεμίζει άγχος. Αυτήν την περίοδο, προτεραιότητα μου είναι η δουλειά μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (2/11) από την εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα».

«Έχω κουραστεί και νομίζω ότι και ο κόσμος έχει κουραστεί να με ακούει να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα. Δεν έχω θέματα, κολλήματα με τον Στάθη Σχίζα. Αν τον δω έξω θα μιλήσουμε. Δεν επιδιώκω να πάω στο μαγαζί του, γιατί αν γίνει αυτό, ξέρω ότι θα είστε οι πρώτοι που θα το συζητήσετε» υπογράμισε.

Κλείνοντας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για το ενδεχόμενο να την δούμε στην τηλεόραση σημειώνοντας «θα μου άρεσε να κάνω τηλεόραση στο επίπεδο που μου ταιριάζει. Το J2US το αγαπώ, αισθάνομαι πολύ οικεία σε αυτό το πρότζεκτ και θα ήταν χαρά μου να κάνω το backstage».