Μετά την απίστευτη τραγωδία που βίωσε το καλοκαίρι ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης, καθώς ο 11 ετών γιος του ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας, ο ηθοποιός επέστρεψε στα καλλιτεχνικά του καθήκοντα. Μάλιστα, η θεατρική παράσταση «Ένας βλάκας και μισός», στην οποία πρωταγωνιστεί, έκανε πρεμιέρα χθες (30/10).

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ηθοποιός είχε ενημερώσει το κοινό για την πρεμιέρα του, ενώ, παράλληλα, είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες από την παράσταση. Σε ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή «Super Κατερίνα», φαίνεται πως πλήθος κόσμου έσπευσε στη χθεσινή πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας Σταμούλης, με το κοινό, στο τέλος, να τον καταχειροκροτεί.

Στα πλάνα που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, φαίνεται το τέλος της παράστασης. Η βαθιά υπόκλιση του ηθοποιού προς το κοινό, ήταν ένα «ευχαριστώ» προς όλους όσους βρέθηκαν εκεί και τον απόλαυσαν.

Δείτε το απόσπασμα:

Μέσα από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος στο Facebook, είχε γράψει στη λεζάντα: «Θέατρο Αυλαία κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα».

Θέατρο Αυλαία κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα

Posted by Οδυσσέας Σταμούλης on Monday, October 30, 2023

«Ένας βλάκας και μισός»

Μαζί με τον Οδυσσέα Σταμούλη, στην παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» παίζει, μεταξύ άλλων, και η ηθοποιός Έφη Ρασσιά η οποία είχε δηλώσει πως «εμείς, από την αρχή, είπαμε ότι θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί και αποφασίσει. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε πάλι κοντά μας, θα είμαστε δίπλα του. Δεν ξέρω ο ίδιος πως νιώθει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτό που παίρνει από εμάς είναι ότι είμαστε μια αγκαλιά».

Παράλληλα, ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης, που επίσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση, είχε αναφέρει ότι: «είναι μεγάλη η χαρά μας που επιστρέφει, θα ήθελα να επιστρέφει κάτω από άλλες συνθήκες. Μάζεψε τα κομμάτια του, κατάλαβε ότι είναι ψυχοθεραπεία η δουλειά μας, και αποφάσισε να έρθει να προσπαθήσει όσο μπορεί, έστω αυτό το δίωρο της παράστασης να ξεχαστεί. Τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε, το ξέρει. Τώρα που επέστρεψε, είμαστε ακόμα καλύτερα. Τον θέλαμε, ήξερα ότι θα επιστρέψει».