Τα φαντάσματα μπορεί να μην υπάρχουν, ωστόσο επτά διάσημοι όχι μόνο υποστηρίζουν την ύπαρξη τους, αλλά λένε και πως έκαναν εκπληκτικό σεξ μαζί τους

Η New York Post κατέγραψε τις αφηγήσεις τους και όλες είναι ξεχωριστές, όπως μία που αναφέρει ότι υπήρξε ερωτική επαφή με δύο πνεύματα.

Ακολουθούν οι διάσημοι που θεωρούν ότι είχαν ερωτικές επαφές με υπερφυσικές οντότητες:

Kesha

Η 36χρονη τραγουδίστρια Kesha αναφέρει ότι το 2012 έκανε σεξ με ένα φάντασμα. «Δεν ξέρω το όνομά του, αλλά ήταν στο σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν στο σπίτι μου και ξεκίνησε να με ακουμπάει, σαν να με χαϊδεύει», είπε και πρόσθεσε ότι «ήταν ένα σέξι περιστατικό».

Anna Nicole Smith

Το μοντέλο Anna Nicole Smith σε συνέντευξη που έδωσε το 2004 δήλωσε πως «ένα φάντασμα σέρνονταν στο πόδι μου και έκανε σεξ μαζί μου σε ένα διαμέρισμα πριν από πολύ καιρό στο Τέξας».

«Νόμιζα ότι ήταν ο φίλος μου και μια μέρα ξύπνησα και δεν ήταν. Ήταν, σαν, ένα πνεύμα. Είχα φρικάρει, αλλά μετά είπα, “λοιπόν, ξέρεις τι; Ποτέ δεν μου έκανε κακό”. Απλώς κάναμε καταπληκτικό σεξ, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, τόνισε ότι «δεν ήταν όνειρο γιατί γινόταν κάθε βράδυ. Ένα βράδυ, λίγο πριν το πρώτο φως της ημέρας ξύπνησα, γιατί το ένιωσα να έρχεται στο πόδι μου και το είδα. Το είπα στον φίλο μου και δεν με πίστεψε. Φυσικά… άνδρες».

Bobby Brown

Στο βιβλίο «Every Little Step: My Story» ο Bobby Brown έγραψε ότι ένα βράδυ έκανε σεξ με ένα γυναικείο φάντασμα και είδε την εμφάνιση της, χάρη σε ένα καθρέφτη πάνω από το κρεβάτι του.

«Μια νύχτα ήταν αξέχαστη, ένα φάντασμα κατέβηκε από το ταβάνι και έκανε σεξ μαζί μου. Αφού σταματήσεις να γελάς, χρειάζομαι να ακούσεις τι λέω γιατί δεν το επινοώ. Και επιτρέψτε μου να προσθέσω το εξής: Αυτό ήταν πριν αγγίξω οποιοδήποτε ναρκωτικό, εκτός από χασίς και αλκοόλ», έγραψε ο τραγουδιστής.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «στην κρεβατοκάμαρά μου είχα ένα μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι με έναν καθρέφτη στην οροφή. Κοιμόμουν πάντα γυμνός, έτσι ένα βράδυ ξύπνησα με την αίσθηση μιας γυναίκας από πάνω μου. Σήκωσα το βλέμμα μου και στον καθρέφτη μπόρεσα να δω μια λευκή γυναίκα να με έχει σκαρφαλώσει. Η αίσθηση ήταν ακριβώς όπως το σεξ, μπορούσα να με νιώσω μέσα της και τα πάντα. Δεν ήταν όνειρο. Ήμουν σίγουρα ξύπνιος ενώ συνέβαινε. Ξαφνικά, έφυγε, αφήνοντάς με μόνο και απίστευτα συγκινημένο και τρομοκρατημένο ταυτόχρονα».

Lucy Liu

Η ηθοποιός Lucy Liu που έγινε γνωστή από την συμμετοχή στη ταινία οι «Άγγελοι του Τσάρλι», ισχυρίστηκε πως την επισκέφθηκε κάποτε ένα πνεύμα με άγριες διαθέσεις.

«Κάποιο πνεύμα κατέβηκε -μόνο ο Θεός ξέρει πού- και έκανε έρωτα μαζί μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν απόλυτη ευτυχία, ένιωσα τα πάντα και μετά πέταξε μακριά», είπε και ανέφερε ότι το φάντασμα έκτοτε την προστατεύει ως φύλακας άγγελος.

Natasha Blasick

Η ηθοποιός του «Paranormal Activity 2», Natasha Blasick, ανέφερε πως έκανε σεξ με δύο φαντάσματα, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της, να θεωρεί ότι τον απατάει.

«Ήμουν σε ένα δωμάτιο, στο σπίτι μόνη μου», είπε και σημείωσε ότι «ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μετά ένιωσα κάτι να μπαίνει στο δωμάτιο και δεν μπορούσα να δω κανέναν. Ένιωθα ότι κάποιος ότι με άγγιζε και τα χέρια με πίεζαν παρά τη θέλησή μου και ένιωθα το βάρος του σώματος πάνω μου».

«Δεν μπορούσα να δω κανέναν, αλλά μπορούσα να νιώσω την πίεση, την ενέργεια, τη ζεστασιά να σπρώχνονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Την πρώτη φορά ήμουν πολύ μπερδεμένη με όλα αυτά, αλλά μετά αποφάσισα να χαλαρώσω και ήταν πραγματικά, πολύ ευχάριστο. Το απόλαυσα πραγματικά», είπε για τις υπερφυσικές σεξουαλικές εμπειρίες της.

Coco Austin

H Coco Austin σε συνέντευξη που έδωσε στην Huffington Post είπε ότι «πιστεύω στα φαντάσματα γιατί κάποτε είχα ένα διεστραμμένο φάντασμα. Είναι αλήθεια. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν σκέφτεστε φαντάσματα, σκέφτεστε ότι εξω είναι σκοτεινά με ομίχλη. Αλλά ότι ένωισα ή είδα εκείνη την ημέρα, δεν παρέπεμπε σε τέτοιο σκηνικό.

«Έβλεπα τηλεόραση, καθόμουν στον καναπέ στις 11:00 π.μ. και φορούσα ένα νυχτικό και ένιωσα το φόρεμά μου να ανεβαίνει στο πόδι μου. Κοίταξα κάτω και τρόμαξα. Το έσπρωξα κάτω, είδα τηλεόραση, το ένιωσα ξανά και το έβλεπα να τραβιέται προς τα πάνω. Και μετά ένιωσα έναν τύπο να αναπνέει στο αυτί μου», είπε στη συνέχεια.

Dan Aykroyd

Ο Dan Aykroyd που έγραψε ιστορία τους Ghostbusters ανέφερε ότι είχε σεξουαλική εμπειρία με ένα αντρικό φάντασμα.

«Είχα αρκετές εμπειρίες με φαντάσματα. Είδα τα πράγματα να κινούνται στον πάγκο μας και τις πόρτες να ανοίγουν και να κλείνουν… Κάποιος σύρθηκε στο κρεβάτι μαζί μου μια φορά», είπε και πρόσθεσε πως «σκέφτηκα ότι θα ενδώσω και θα χωθώ δίπλα του. Ίσως αυτός ο τύπος ήταν γκέι και ήθελε να διασκεδάσει. Θα εκπλαγώ αν ήμουν ο τύπος του».