Σφοδρή κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Νίκο Αποστολόπουλο και τον Περικλή Κονδυλάτο, με τον Βασίλη Ζούλια να μπαίνει και αυτός στο… κάδρο. Ο σχεδιαστής έδωσε τη Δευτέρα (23/10) συνέχεια στη διαμάχη τους. Η εκπομπή της Super Κατερίνα τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για διευκρινιστικά σχόλια μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Χθες το πρωί ήμουν στο γραφείο μου και ακούω ξαφνικά να μιλάει μια φωνή από την τηλεόραση, που νόμιζα ότι ήταν η Τένια Μακρή. Ο κύριος αυτός έλεγε ότι είμαι ψυχικά ασθενής. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Να ρωτήσεις τον δικηγόρο μου, τον κύριο Αγαπηνό, ο οποίος προχωράει σε μηνύσεις», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Με είπε ψυχικά ασθενή, απελπισμένη φιγούρα και τελειωμένο. Με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επαγγελματικά και προσωπικά για την ψυχική μου υγεία», επισήμανε ο γνωστός σχεδιαστής στον αέρα του Alpha.

«Εγώ δεν μίλησα ποτέ για τον κύριο που είχατε εκεί καλεσμένο στην εκπομπή σας. Μίλησα εκ των υστέρων, γιατί με εξέθεσαν. Εγώ τον Βασίλη τον αγαπούσα από μικρό παιδί και το ξέρει. Μου ζητούσε ρούχα μου, ερχόταν στο Παρίσι, του τα έδινα και τον αγαπούσα πάρα πολύ», συνέχισε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Το χρονικό της κόντρας

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν με αφορμή τον θάνατο της Ματούλας του Κολωνακίου ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε για την στενή σχέση τους, την οποία, ωστόσο, ο Νίκος Αποστολόπουλος αμφισβήτησε. Ο σχεδιαστής είπε χαρακτηριστικά στη «Super Κατερίνα»:

«Νομίζω ότι ο κ. Ζούλιας πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Η Ματούλα τον άνθρωπο που δεν άντεχε και δεν ανεχόταν ήταν ο Ζούλιας. Κάθε μέρα που μιλούσαμε στα τηλέφωνα ήταν εναντίον του και έλεγε τα χειρότερα. Δεν ξέρω τι σχέση είχαν. Ξέρω ότι με έπαιρνε και μου έλεγε τα χειρότερα για τον κ. Ζούλια. Η Ματούλα ήταν τρελή; Έλεγε πάρα πολλά και δεν ξέρω ποια ήταν αλήθεια και ποια ψέματα. Είχαν να μιλήσουν πολύ περισσότερο από μήνες. Να μην λέει πολλά πράγματα. Όποια κι αν ήταν η σχέση τους, δεν πρέπει να βγει και να λέει. Ο Ζούλιας έκανε κάτι στην Ματούλα. Αν ήξερα Κατερίνα μου ότι λες τα χειρότερα για εμένα, δεν θα έβγαινα να πω τι υπέροχη που είναι η Κατερίνα. Το θεωρώ υποκρισία».

Τι είπε ο Περικλής Κονδυλάτος

Κατόπιν ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε μετά από σχετική ερώτηση, στην κάμερα του «Γεια σου»: «Ο Νίκος Αποστολόπουλος με αυτά που έχω δει να λέει στα κανάλια για μένα και τον Βασίλη Ζούλια, μου βγάζει ότι είναι ψυχολογικά ασταθής. Ο Βασίλης ήταν πάρα πολύ καλός φίλος με τη Ματούλα. Έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα και να μας βρίζει. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα και για μένα. Είναι κρίμα να ευτελίζεται σε αυτή την ηλικία, μου βγάζει ότι είναι μια απελπισμένη φιγούρα».

Η απάντηση του Νίκου Αποστολόπουλου

Από την πλευρά του ο Νίκος Αποστολόπουλος απάντησε: «Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα; Το παιδί αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πήγατε να πάρετε συνέντευξη από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι άνεργος χρόνια, δεν έχει δουλειά, του έχουν συμβεί πάρα πολλά με τον σύντροφό του, τον Βασίλη. Τους έχουν διώξει από εκεί που έμεναν, τους έκαναν έξωση γιατί δεν πλήρωναν. Έχουν συμβεί πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κατανόηση γι’ αυτά που λέει, γιατί λογικό είναι μετά από όσα έχουν πάθει… Θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, το ένα, το άλλο… Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας».

Η αντίδραση του Περικλή Κονδυλάτου

Η νέα απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου δεν άργησε να έρθει. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, μιλώντας στο Happy Day, έκανε λόγο για προσβολή της προσωπικότητάς του, τονίζοντας πως θα αποφύγει να κινηθεί νομικά.

«Ήταν βαθιά προσβολή της προσωπικότητάς μου. Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω, από θέμα νομικό. Θέλω να αποφύγω να κινηθώ νομικά κατά του Νίκου Αποστολόπουλου. Ανεξάρτητα αν είπε ότι είμαι άνεργος και δεν έχω δουλειά, έχουμε πάρα πολλή δουλειά και θα ήθελα να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πραγματικά τραβάμε τα μαλλιά μας, με το πρόγραμμα που έχουμε με τον Βασίλη. Δεν θα ήθελα να πάει προς τα εκεί, όμως, αυτό είναι ένα μέσο που χρησιμοποιούμε στην κοινωνία μας, τη νομική οδό, όταν όλα τα άλλα μέσα δεν έχουν λειτουργήσει. Το απεύχομαι» είπε χαρακτηριστικά.

Στην δε, εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας (23/10) ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων επισήμανε: «Είναι πολύ άσχημα όλα αυτά που ακούγονται και χαρακτηρίζουν πρώτα απ’ όλα τον άνθρωπο, ο οποίος μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο και όχι τους άλλους. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι εγώ και ο Βασίλης, δεν ξέρουμε από πού έχει έρθει όλο αυτό», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Είπε εμένα άνεργο και ανέφερε πράγματα για την προσωπική μας ζωή που δεν αφορούν κανέναν και τα οποία είναι και ψευδή και για τα οικονομικά μας, τα οποία είναι απόρρητα και πάλι είναι ψευδή, συκοφαντικά», συνέχισε ο γνωστός σχεδιαστής στον αέρα του Alpha.

«Αυτό έχει να μας καταλογίσει ο κύριος Αποστολόπουλος; Αυτό είναι το θέμα του; Ότι πάθαμε αυτές τις ζημιές, τις οποίες δεν τις πάθαμε κιόλας; Αυτά που είπα εγώ έρχονται μετά από πολλά προσβλητικά σχόλιά του σε βάρος μου», υπογράμμισε ο Περικλής Κονδυλάτος αμέσως μετά.

«Από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κόντρα με κανέναν άνθρωπο. Επίσης, δεν τα λύνουμε τα προβλήματά μας τηλεοπτικά, παίρνουμε ένα τηλέφωνο και λέμε: “φίλε Νίκο, με πλήγωσες”, ξεκαθάρισε ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Ο Βασίλης (Ζούλιας) μπορεί να μη μιλούσε τα τελευταία χρόνια με τη Ματούλα αλλά ήταν ο μόνος άνθρωπος που πήγε στον Ευαγγελισμό να τη δει. Κανένας άλλος δεν πήγε, κανένας… και του το είπε και η ίδια», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Περικλής Κονδυλάτος, υπερασπιζόμενος τον Βασίλη Ζούλια.