Ξανά σε περιπέτειες βρίσκεται η Τόρι Σπέλινγκ, καθώς αναγκάστηκε να εκκενώσει το σπίτι που νοίκιαζε, μετά τη σύλληψη ενός γείτονά της με ένα AR-15 και έναν αναφερόμενο όμηρο. Σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η ηθοποιός φαίνεται ντυμένη απλά, να αναρωτιέται τι συμβαίνει στη γειτονιά της.

Η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» φωτογραφήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Λος Άντζελες εν μέσω της τρέλας που επικρατούσε στο σημείο, καθώς, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από το  pagesix.com, ένας ένοπλος άνδρας είχε οχυρωθεί μέσα σε ένα σπίτι.

Αν και η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αυτός φαίνεται στο βίντεο να φοράει ένα λευκό μπλουζάκι, μπλε σορτσάκι μπάσκετ και αθλητικά παπούτσια, καθώς οι αστυνομικοί των SWAT τον έπαιρναν με χειροπέδες.

Η Σπέλινγκ, από την πλευρά της, ήταν ντυμένη απλά, με ένα κίτρινο T-shirt με σχέδια, ένα τζιν παντελόνι cargo και μπλε-λευκά αθλητικά παπούτσια, τα οποία συμπλήρωσε με μαύρο σκούφο, μεγάλα γυαλιά ηλίου και κολιέ choker.

Η φαινομενικά ανήσυχη 50χρονη ηθοποιός κρατούσε το τηλέφωνό της στο χέρι της, καθώς συγκεντρώθηκε στο δρόμο μαζί με άλλους θορυβημένους γείτονες.

Δεν είναι σαφές αν κάποιο από τα παιδιά της ήταν μαζί της.