Σε ηλικία μόλις 18 ετών, ο Πάνος Τριανταφύλλου έπεσε θύμα τροχαίου και εκ τότε βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Μιλένα Μπαχαρνίκου και σημείωσε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει όταν ξανά περπατήσει.

«Έχω ήδη δύο μετάλλια σε Παραολυμπιακούς αγώνες, έχω κι άλλα μετάλλια βέβαια σε άλλους αγώνες. Στόχος μου είναι οι επόμενοι Παραολυμπιακοί Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι το 2024. Αυτήν την στιγμή έχω μια σειρά αγώνων και είναι σημαντικό γιατί μαζεύω βαθμούς για να είμαι στους πρώτους 10-12 στον κόσμο για να πάρω την πρόκρισή μου για το Παρίσι. Ένα δυνατό μου σημείο νομίζω ότι είναι ότι μπορώ να “διαβάσω” τους αντιπάλους μου. Μπορώ να σκεφτώ τρόπους παιχνιδιού» ανέφερε ο παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας.

Σε ότι αφορά στο τροχαίο που είχε όταν ήταν 18 ετών ανέφερε: «Εφόσον έγινε προσπάθησα να το αποδεχθώ, να το μεταφέρω και στο συγγενικό μου περιβάλλον. Αυτό ήταν και το πιο δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης. Γιατί εγώ σαν Πάνος μπορώ να διαχειριστώ πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε μένα. Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε όμως, είναι πιο δύσκολο να το αντιμετωπίσουν. Όταν με το καλό περπατήσω, θα ήθελα να χορέψω μια ζεϊμπεκιά και να κάνω έναν περίπατο».

Για τη συμμετοχή του στο J2US, ο Πάνος Τριανταφύλλου είπε: «Στο “J2US all star” θα συμμετείχα με τρέλα. Με τη Φωτεινή Δάρρα ταιριάξαμε και βγήκε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα», ενώ για το τραγούδι γενικότερα ανέφερε: «Ένας άνθρωπος έχει πιστέψει σε μένα και θα κάνω κάτι με το τραγούδι».

Κλείνοντας, ο Πάνος Τριανταφύλλου είπε: «Έχω βγει από μια σχέση αλλά είμαι καλά. Είμαι ήρεμος».