H Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν την Παρασκευή (13/10) καλεσμένοι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Το γνωστό ζευγάρι, που πριν από περίπου έναν χρόνο υποδέχθηκε το δεύτερο μωράκι του, μίλησαν για τη γνωριμία και την καθημερινότητά τους.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τον σύζυγό της.

«Τον Δημήτρη τον πρωτοείδα στο θέατρο Χώρα, έπαιζα εγώ κάτω το Rent κι αυτός επάνω το Χοντροί Άντρες με Φούστες. Ήμουν εγώ με τον παραγωγό μου, έκλεινα τα λεφτά μου και ξαφνικά μπαίνει ο Δημήτρης και λέω: ααα», περιγράφει η Αντιγόνη Ψυχράμη.

«Lenny Kravitz, με είδε από πίσω», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς με τη σύντροφό του να του απαντά: «Από μπροστά σε είδα, δεν σε είδα από πίσω».

«Εκεί τον πρωτοείδα. Ήταν ωραίο αγόρι, μπήκε μέσα, ήταν πολύ όμορφος. Μου άρεσε και ήμασταν μαζί μετά από 3 χρόνια», συνέχισε την αφήγησή της η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία αποκάλυψε ότι γενικά ξεχνά πράγματα και περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό.

«Το χειρότερο που έχω ξεχάσει ποτέ ήταν μία πανάκριβη τσάντα που μου πήρε στο Παρίσι ο Δημήτρης για την επέτειο, την είχα αφήσει σε ένα καφέ. Και το πορτοφόλι με το μηνιάτικο του Δημήτρη σε ένα θερινό σινεμά», περιέγραψε στη συνέχεια η Αντιγόνη Ψυχράμη, αποκαλύπτοντας ότι αναγκάστηκε να… πηδήξει τη μάντρα του θερινού σινεμά για να πάει να παραλάβει την τσάντα, η οποία ευτυχώς ήταν ακόμη στη θέση της.