Τα όσα έχουν γίνει έως τώρα μεταξύ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και του δημοσιογράφου Χρήστου Κούτρα σχολίασε από τον αέρα της εκπομπής του «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής μίλησε για το «μεγάλο φάουλ» του παρουσιαστή, ενώ από πλευράς της, η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα μίλησε για «τραμπουκισμό δημοσιογράφων».

Σχολιάζοντας το «απειλητικό μήνυμα» που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χρήστου Κούτρα, έλαβε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως ο παρουσιαστής «έκανε μεγάλο φάουλ, αν λέει αλήθεια ο Χρήστος Κούτρας, ότι τον πήρε τηλέφωνο και τον έβρισε. Είναι συμπεριφορές αυτές ανθρώπων; Να φτάνουμε και να απειλούμε;».

«Όλους αυτούς τους ανθρώπους που αν κάνουν αυτά που κάνουν, τους αποθεώνουν τα social και τους θεωρούν μάγκες και ωραίους και μοντέρνους. Αν ισχύει. Για να ξέρει ο κόσμος ποιους αποθεώνει και ποιους κράζει. Αυτοί οι άνθρωποι που βαφτίζονται μοντέρνοι και influencer, ξαφνικά αποθεώνονται και όλοι οι άλλοι είναι παρείες. Να δούμε αν αξίζουν της αποθέωσης που τυγχάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κωλώνετε όλοι να πείτε τις αλήθειες», συνέχισε ο παρουσιαστής του «Πρωινού».

Τότε, η Άρια Καλύβα πήρε τον λόγο και αναρωτήθηκε αν «δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά, να τραμπουκίζουν δημοσιογράφους; Θα ζητάει την άδειά του; Θα τρελαθούμε; Θα παίρνουμε τον καθένα να τον ρωτάμε αν θα πρέπει να γράψουμε κάτι; Πού έχουμε φτάσει πια;».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως «κάποια στιγμή – εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Αλεξάνδρου – είχαμε μεταφέρει από αυτήν την εκπομπή πριν από 3 χρόνια, όταν ήταν και η Φαίη εδώ μαζί, ένα ρεπορτάζ που αφορούσε έναν παρουσιαστή που είχε εμπλακεί το όνομά του σε μια υπόθεση revenge porn, χωρίς να πούμε το όνομα και είχαμε βάλει μια σκιά. Ένα πραγματικό γεγονός, έχει συμβεί, είναι παρουσιαστής και εξαιρετικό παιδί, δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει, είχε εμπλακεί το όνομά του, τον βλέπετε στην τηλεόραση. Δεν είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Πήρε θεούς και δαίμονες, γνωστούς δικούς μου – δεν με απείλησε – να μου μεταφέρουν… ”πες στον Λιάγκα και ο Λιάγκας” και το ένα και το άλλο. Γενικότερα, έχω την αίσθηση ότι ο Αλεξάνδρου έχει ένα θέμα, είναι λίγο ευερέθιστος και ευέξαπτος. Δεν ήταν γι’ αυτόν και δεν είπαμε ποτέ το όνομά του».

«Ο γάμος πολλές φορές αλλάζει τους ανθρώπους. Πολλές φορές η κρεβατομουρμούρα είναι κακό πράγμα», κατέληξε ο ίδιος, λέγοντας πως κάνει εικασίες.