Αφότου η πετυχημένη σειρά «Suits», στην οποία πρωταγωνιστούσε η Μέγκαν Μαρκλ – προτού παντρευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι –, μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix είναι σταθερά στις πιο δημοφιλείς και ως εκ τούτου ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο οι ερωτικές σκηνές της. Βέβαια, αυτά τα πλάνα δεν είναι τα αγαπημένα του συζύγου της.

Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει κληθεί να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα και στο παρελθόν, αλλά τότε ήταν… συνδεδεμένος ακόμη με το παλάτι του Μπάκιγχαμ οπότε η αντίδρασή του ήταν πιο «μετρημένη». Τώρα, αναδύθηκαν τα όσα είχε γράψει εκείνος για τις ερωτικές σκηνές της Μέγκαν Μαρκλ.

«Είχα κάνει το λάθος να αναζητήσω στο Google και να παρακολουθήσω κάποιες ερωτικές σκηνές της στο διαδίκτυο», είχε αναφέρει στο βιβλίο του «Spare», το οποίο είχε γίνει best-seller καθώς αποκάλυπτε άγνωστα περιστατικά από τη ζωή του κι εκείνη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

«Είχα παρακολουθήσει εκείνη και έναν συνάδελφό της να “κακοποιούν” ο ένας τον άλλον σε κάποιο γραφείο ή αίθουσα συσκέψεων. Θα χρειαζόταν θεραπεία με ηλεκτροσόκ για να βγάλω αυτές τις εικόνες από το κεφάλι μου. Δεν χρειαζόταν να δω τέτοια πράγματα» έγραψε ο Πρίγκιπας Χάρι.