Κωμικός εξαιρετική και περσόνα ξεχωριστή η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε τις τελευταίες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον τίτλο «Όλη η ψυχο-κοινωνικο-πολιτικο-σεξουαλική ανάπτυξη για το φαινόμενουμ Κασσελάκης».

Η χιουμοριστική της ανάλυση φέρει έμπνευση και στοιχεία από τις stand up comedy παραστάσεις της ηθοποιού, οι οποίες έκλεισαν μάλιστα τα 10 χρόνια και είτε παρουσιάζονται στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο γίνονται sold out.

Το βίντεο κρίνοντας από τα σχόλια που το ακολουθούν πρόσφερε άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων σε όσους το παρακολούθησαν και πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν στα λεγόμενά της «Πόσες αλήθειες μέσα σε μια τόσο κωμικά υπέροχη ανάλυση».

Στην ανάλυσή της λοιπόν η Σοφία Μουτίδου αναφέρει τα εξής για τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Συγκεντρώνει πληθώρα προνομίων πάνω του. Καταρχάς, έχει κάτι από το παλιό το ΠΑΣΟΚ. Το βλέπεις. Τί έχει; Την υγιή σεξουαλική σχέση. Ποιος είχε τελευταίος υγιή σεξουαλική σχέση; Πες μου σε παρακαλώ. Ποιος ήταν χορτάτος σεξουαλικά; Ο Ανδρέας (Παπανδρέου) μόνο. Και δεν έκανε κακό στον κόσμο. Εγώ δεν θυμάμαι. Αν θυμάστε εσείς, πείτε το μου. Μην πείτε τώρα ότι “τα χρέη είναι από τότε κτλ.” Το καλό που έκανε το θυμάστε; Αυτό. Έχει και λίγο Τσίπρα στο δεξί του πόδι. Έχει και μια αριστοκρατία. Ένα και “χάρη κάνω που ασχολούμαι μαζί σας, αλλά είμαι λαϊκό παιδί”, έχει και την σεξουαλικότητα του Γερουλάνου και έχει πολύ από τελεσίγραφο του Μπορν. Και βάλανε απέναντι την Αχτσιόγλου πως λέγεται; Όχι, παιδιά, αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Είναι μια “γυναίκα μόνη ψάχνει”. Πού την ρίξατε ξυπόλητη στ’ αγγούρια; Μόνο αν υποψήφιος ήταν απέναντι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Γιώργος του Κλούνεϊ ο γιος ή ο Φραγκολιάς θα υπήρχε ένα παλαντζάρισμα να πεις “θα ψηφίσω αυτόν ή αυτόν;” Ο Κασσελάκης αγάπη μου, έχει σεξαπίλ. Αυτό είναι ένα βασικό κριτήριο για να ψηφίσει ο Έλληνας. Ο Έλληνας θα ψηφίσει ή από πολύ τσαντίλα για τον εχθρό του ή από πολύ κ…λα. Ο Βαρουφάκης γιατί είχε βγει θυμάστε; Για το πρόγραμμα της “28ης Οκωβρίου, 17 Νοέμβρη φτου και βγαίνω”; Είχε βγει γιατί έκανε “αγκρ” στη Βουλή. “Αααανα”.

Ιδού και κάποια από τα πολλά σχόλια που συγκέντρωσε από τις πρώτες ώρες προβολής του το βίντεο, το οποίο άρεσε και λόγω του ύφους του αλλά και εξαιτίας των όσων ακούγονται από το στόμα της ηθοποιού.

«από τους καλύτερους σχολιασμούς. Με την Αχτσιογλου έπεσες έξω δεν είναι μόνη γυναίκα ψάχνει ξυπόλυτη στα… γιατί από ότι γνωρίζω έχει γεννήσει πρόσφατα κ είναι, ήταν μαζί με τον Τζανακόπουλο».

«Η ορθότερη πολιτική ανάλυση που άκουσα τον τελευταίο μήνα…. ή χρόνο….ή μήπως εδώ και χρόνια;»

«Η πιο σοβαρή ανάλυση που έχω ακούσει»

«Ακριβώς γι’ αυτό τον ψήφισαν…..γιατί κατά βάθος τον θέλανε για γκόμενο»

«δεν πας καλά. Αμάν, από το πρωί γελάω δυνατά θα λένε τρελάθηκε τούτη που να ξέρουν τι βλέπω»

«Απίστευτη όπως πάντα»

«Δεν έχω λόγια, είσαι υπέροχη! Ο Έλληνας ή θα ψηφίσει από πολύ τσαντίλα για τον εχθρό του ή από πολύ κ…λα. Η ατάκα για τις εκλογές 2023»

«Α καλά έκλαψα απ τα γέλια»

«Νταξ….αυτή είναι ανάλυση!!!!»

«Έκλαψα!!! Είσαι θεά!!!»

«Είσαι θεάρα, τα λες όπως είναι. Σε θαυμάζω, ο λόγος έχει απίστευτη ροή. Είσαι η αδυναμία μου»

«Καλύτερα δε θα μπορούσες να τα περιγράψεις!!είσαι αστέρι!»

«Kλαίω Σοφία μου, τα λες υπέροχα, φανταστικά… το τελεσίγραφο του Μπορν με αποτελείωσε»

«Πόσες αλήθειες μέσα σε μια τόσο κωμικά υπέροχη ανάλυση»