Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model, Μέγκι Ντρίο, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεωνόρα Μελέτη, σχολιάζοντας το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο. Το μοντέλο έριξε τα βέλη της προς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ραμόνα Βλαντή, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει την πρόσφατη τηλεοπτική πρόταση που της έγινε.

Αρχικά, η Μέγκι Ντρίο ρωτήθηκε για το My Style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή. Τότε, το μοντέλο απάντησε πως «έχω μάθει να βλέπω σε εκπομπές μόδας μια φινετσάτη γυναικεία εικόνα. Η Σοφία Χατζηπαντελή μου θυμίζει τη Rihanna, είναι λίγο too much».

«Δεν μου αρέσει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Χατζηπαντελή στην τηλεόραση. Έχει γίνει απλά μια δουλίτσα για εκείνη, πάει για να βγάλει το μεροκάματο. Απορώ γιατί την έχουν ακόμα στην τηλεόραση», πρόσθεσε.

«Δεν ταιριάζει στην Ηλιάνα το Shopping Star, στην Βίκυ Καγιά ταίριαζε», ανέφερε. Στη συνέχεια, δεν δίστασε να βαθμολογήσει το ταλέντο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην τηλεόραση, βάζοντάς της 4, και αυτό «μόνο για τα λουκ της». «Η Ηλιάνα είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα, θα την έλεγα και λίγο σνομπ», κατέληξε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Μέγκι Ντρίο, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Στην ερώτηση του ποια παρουσιάστρια δεν της αρέσει να βλέπει στην τηλεόραση, εκείνη απάντησε «την Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks», ενώ είπε πως έχει πρόταση για το ριάλιτι «I’m a celebrity get me out of here». «Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θέλω να κάνω πετυχημένα πράγματα και όχι για τα χρήματα. Το συγκεκριμένο κόνσεπτ έχει να κάνει με έντομα, το οποίο είναι ένα πρόβλημα για εμένα», είπε, αλλά πρόσθεσε πως «αν κάνω κάτι τώρα, θα ήταν για πολύ καλά λεφτά».

Όσον αφορά τη Ραμόνα Βλαντή και τη μεταξύ τους κόντρα, η Μέγκι Ντρίο ανέφερε πως «μερικές φορές κρίνει πράγματα που δεν θα έπρεπε να κρίνει», ενώ βαθμολόγησε το στυλ της κ. Βλαντή με 3, χαρακτηρίζοντάς το «πολύ ‘80s και πολύ παλιομοδίτικο».