Η Άντι Μακντάουελ αποφάσισε να πουλήσει το «παραμυθένιο» αρχοντικό της στο Λος Άντζελες για 3.999.000 δολάρια. Η έπαυλη παρέμεινε στην κατοχή της μόλις για δύο χρόνια.

Το ακίνητο με τις εντυπωσιακές στέγες διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, τεράστιο σαλόνι, τραπεζαρία και ένα οικογενειακό δωμάτιο στο δεύτερο όροφο με θέα την Silver Lake. Σε καταχώριση της Natalie Trabin της Compass, περιγράφει την κατοικία ως ένα «κλασικό παραμυθένιο σπίτι» που διαθέτει «αυθεντική λεπτή χειροτεχνία της δεκαετίας του 1920».

Το ακίνητο διαθέτει επίσης κουζίνα με προσαρμοσμένη νησίδα και μαρμάρινους πάγκους, τζάκι ενώ στον επάνω όροφο, υπάρχει μία σουίτα που περιλαμβάνει επίσης καθιστικό, γκαρνταρόμπα και μαρμάρινο μπάνιο. Στον καταπράσινο εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα, καθιστικό καθώς και ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το Robb Report και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η ηθοποιός αγόρασε το σπίτι έναντι 4,1 εκατ. δολαρίων τον Νοέμβριο του 2021, οπότε ακόμα και αν εξασφαλίσει την τιμή που ζητάει, θα το πουλήσει με μικρή ζημιά.