Η ηθοποιός Καλή Καλό έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι διατηρούσε σπίτι της τα οστά του γιού της, τονίζοντας πως «το παιδί μου δεν το έχασα, απόδειξη και ότι φοράω χρωματιστά».

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» δήλωσε πως «ήταν συναισθηματικοί οι λόγοι που είχα στο σπίτι μου τα οστά του γιου μου. Δηλαδή δεν μπορούσα τα οστά του παιδιού μου να είναι μέσα στα άλλα, ανακατεμένα με τα άλλα. Ήρθε και η αστυνομία στο σπίτι, μου πήραν δείγμα για να δουν αν πραγματικά είναι δικά μου. Τους είπα “ναι” αλλά δεν μπορώ να αισθανθώ ότι τα κόκαλα του παιδιού μου είναι ανακατεμένα με άλλα. Θέλω να είναι ξεχωριστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλο αυτό σχολιάστηκε. Υπάρχει εμπόδιο κανένα; Όχι».

Επίσης, αναφερόμενη στην περιπέτεια της υγείας της, είπε ότι «είχα υποστεί πνευμονικό οίδημα και νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο. Έτσι είναι η ζωή, δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι μεγαλοποιούν τα πράγματα. Τα μεγαλοποιούν για να εντυπωσιάσουν. Δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι, να ‘μαι, μιλάμε, δεν έχω πρόβλημα».

«Σε αυτή την περιπέτεια υγείας ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας δίπλα μου, ο οποίος και μας έφερε εδώ στο Γηροκομείο Αθηνών. Περνάω πάρα πολύ όμορφα, θα συμβούλευα και όλους τους ανθρώπους που είναι μόνη στη ζωή να έρθουν εδώ. Είναι ωραίο πράγμα, όλα στο χέρι», πρόσθεσε στη συνέχεια.