Ο ηθοποιός Percy Hynes White που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του «Xavier Thorpe» στο «Wednesday», δεν θα συμμετέχει στο νέο κύκλο της σειράς, ύστερα από μια ανώνυμη ανάρτηση που τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πριν από εννέα μήνες ένας ανώνυμος λογαριασμός στο Twitter έκανε ανάρτηση, στην οποία υποστήριζε ότι ο ηθοποιός έκανε πάρτι στο Τορόντο, με στόχο να μεθύσει γυναίκες και στη συνέχεια να κάνει σεξ μαζί τους. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως ο χρήστης ήταν γυναίκα και δέχτηκε πιέσεις από τον Percy Hynes White για να συνευρεθούν.

Η ανάρτηση μετά από λίγο κατέβηκε, ενώ στις αρχές δεν έγινε κάποια επίσημη καταγγελία. Ωστόσο, ο χρόνος ήταν αρκετός για να ξεσπάσει ντόρος γύρω από το όνομα του και ορισμένοι να ζητούν την απομάκρυνση του.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η οικογένεια του και άλλοι καλλιτέχνες τον στηρίζουν, δηλώνοντας ότι είναι αθώος, ενώ ο ίδιος σε ανάρτηση που είχε κάνει, είχε γράψει τα εξής:

«Γεια σε όλους. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσω. Στις αρχές του χρόνου, κάποιος, που δεν γνωρίζω καν, ξεκίνησε μια online “εκστρατεία” παραπληροφόρησης εναντίον μου. Εξαιτίας αυτού, η οικογένεια και οι φίλοι μου λαμβάνουν απειλές θανάτου».