Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η Δέσποινα Βανδή έχει καταπληκτικό σώμα. Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι που πέρασε μαζί με την οικογένειά της και τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tiktok, όπου δείχνει στους ακολούθους της την καθημερινότητά της τώρα που μπήκε ο Σεπτέμβριος.

Από την πρώτη της μέρα στο γυμναστήριο ανέβασε το βίντεο η Δέσποινα Βανδή, όπου μιλά για το πόσο δύσκολο της είναι να μπει και πάλι στη ρουτίνα της. Όμως, εκεί η τραγουδίστρια δεν ήταν μόνη, καθώς στην παρέα της είχε την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία φαίνεται πως γυμνάζεται μαζί με τη μητέρα της.

Στο βίντεο, η Δέσποινα Βανδή λέει πως «με κατηγορούν ότι τους έριξα το ηθικό, επειδή είπα “καλό φθινόπωρο”. Εγώ τι πρέπει να πω τώρα, που πρέπει να χαλάσω τη διατροφή μου; Δυο μήνες ήμουν με πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή και τώρα ξαναείμαι πρώτη μέρα στο σχολείο, που δεν το θέλω, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω».

Το… τέλος των διακοπών της φαίνεται πως ήρθε με μια τελευταία έξοδο με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός έπιασε το ζευγάρι σε νυχτερινή τους βόλτα στην Αθήνα, όπου οι δυο τους ήταν πιασμένοι χεράκι – χεράκι και περπατούσαν στα στενά της πρωτεύουσας.

Δείτε τις φωτογρφίες: