Η L’Oréal Cosmetique Active, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των δερμοκαλλυντικών, έδωσε το «παρόν» για μια ακόμη χρονιά ως επίσημος χορηγός στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 17-20 Δεκεμβρίου 2020. 

Στο φετινό δερματολογικό συνέδριο είχαν παρουσία τα brands Vichy, La Roche-Posay και CeraVe καθώς, όπως και κάθε χρονιά, η L’Oréal Cosmetique Active αποτέλεσε μεγάλο υποστηρικτή της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Η κάθε μάρκα είχε το δικό της 3D εκθεσιακό περίπτερο, προβολή ανάμεσα στα sessions και χορηγία Δορυφορικού Συμποσίου και Δορυφορικής Διάλεξης.

Οι επιστημονικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε η L’Oréal ACD:

Δορυφορικό Συμπόσιο 

Σάββατο 19.12.2020

Η επίδραση της πανδημίας του COVID-19 στη δερματολογία και οι επερχόμενες αλλαγές στο ταξίδι του ασθενή. 

Δορυφορική Διάλεξη 

Σάββατο 19.12.2020

Πώς οι έξυπνοι συνδυασμοί κλασικών κερατολυτικών με καινοτόμες δραστικές ουσίες στα δερμοκαλλυντικά μπορούν να μας βοηθήσουν στη συνήθη κλινική μας πρακτική.

Λίγα λόγια για το συνέδριο:

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας είναι το μεγαλύτερο δερματολογικό συνέδριο στη χώρα μας και διοργανώνεται κάθε χρόνο. Φέτος λόγω των συνθηκών της πανδημίας διεξήχθη διαδικτυακά 17-20 Δεκεμβρίου 2020, διατηρώντας ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιελάβανε Συνεδρίες, Ειδικές Διαλέξεις, Φροντιστήρια και Αναρτημένες Ανακοινώσεις (e-posters), ενώ είχε σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει το σύνολο των θεμάτων της δερματολογίας-αφροδισιολογίας, όπως η ψωρίαση, η ακμή, το μελάνωμα, η παιδοδερματολογία, οι παθήσεις των ονύχων και των τριχών, η ογκολογία, η δερματοσκόπηση, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και η αισθητική δερματολογία.

Λίγα λόγια για τα brands:  

Vichy

Αποστολή της Vichy είναι η ανάπτυξη δερμοκαλλυντικών προϊόντων που ενισχύουν την υγεία του δέρματος ενάντια στους καθημερινούς επιθετικούς παράγοντες και συμπληρώνουν τις δερματολογικές πράξεις. Όλες οι συνθέσεις αναπτύσσονται με βάση το Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy, το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύει τις φυσικές άμυνες του δέρματος, και εμπλουτίζονται με δερματολογικά δραστικά συστατικά σε κατάλληλες συγκεντρώσεις για βέλτιστα αποτελέσματα. Η μακρόχρονη δέσμευση της Vichy για την υγεία του δέρματος οδήγησε στην προώθηση της επιστημονικής έρευνας σχετικά με τον αντίκτυπο του Εκθεσιώματος (το σύνολο των ενδογενών και εξωγενών παραγόντων στους οποίους είμαστε διαρκώς εκτεθειμένοι) στο δέρμα. Στο πλαίσιο αυτό έχει θεσπίσει το Exposome Grant για να υποστηρίξει τη δερματολογική έρευνα και να προάγει τη γνώση σε ό,τι αφορά το Εκθεσίωμα. Η Vichy, με βάση την εξειδίκευσή της στο Εκθεσίωμα, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε βασικές θεραπευτικές κατηγορίες, όπως η αντιγήρανση, η ενυδάτωση προσώπου και οι παθήσεις στο τριχωτό της κεφαλής (σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, τριχόπτωση, κ.α.) καλύπτοντας τις πιο σύνθετες ανάγκες καθημερινής φροντίδας.

La Roche-posay

Η La Roche-Posay, παρέχει σε όλους τους δερματολόγους τα απαραίτητα προϊόντα και υπηρεσίες, έτσι ώστε να διασφαλίζει αποτελεσματικότερη θεραπεία των ασθενών σε καθημερινή βάση. Τα προϊόντα της La Roche-Posay σχεδιάζονται, παράγονται και δοκιμάζονται εκτενώς στο παθολογικό δέρμα ώστε να εξασφαλίσουν υψηλή αποτελεσματικότητα και βέλτιστη ανοχή ακόμα και στο πιο ευαίσθητο δέρμα. Περιέχουν δραστικά συστατικά προστατευμένης ευρεσιτεχνίας που έχουν αναπτυχθεί μέσω προηγμένης βασικής έρευνας και η αποτελεσματικότητα τους έχει αποδειχθεί με πάνω από 500 κλινικές μελέτες και σε περισσότερους από 100.000 ασθενείς σε όλον τον κόσμο. Οι μοντέρνες υφές, που προσφέρουν ευχαρίστηση στην καθημερινή χρήση και καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες, εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση των ασθενών στο θεραπευτικό σχήμα. Πρωτοπόρος σε όλες τις σημαντικές εξελίξεις στη δερματολογία, όπως η επιστήμη του Μικροβιώματος, η La Roche-Posay προσφέρει μια πλήρη σειρά για τον καθαρισμό, τη φροντίδα και την κάλυψη των ατελειών του δέρματος καθώς και τη φροντίδα των μαλλιών, ενισχύοντας το αποτέλεσμα και βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής των ασθενών.

CeraVe 

Σχεδιασμένη μαζί με δερματολόγους, η CeraVe προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την αποκατάσταση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού. Η CeraVe, εμπλουτίζοντας της συνθέσεις των προϊόντων της με έναν συνδυασμό τριών κεραμιδίων, απαραίτητων για το δέρμα, (ceramides 1, 3, και 6-II) συμβάλλει σημαντικά στην επανόρθωση του δερματικού φραγμού. Με τη μοναδική τεχνολογία MultiVesicular Emulsion Technology (MVE), για σταδιακή απελευθέρωση των συστατικών, πετυχαίνει υψηλή αποτελεσματικότητα και ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Η CeraVe παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για τους ασθενείς με ξηρό ή πολύ ξηρό δέρμα, συνδυάζοντας τα 3 απαραίτητα κεραμίδια και τη μοναδική τεχνολογία MVE με ενυδατικούς και υγροσκοπικούς παράγοντες. Επιπλέον, ενσωματώνοντας δραστικά κερατολυτικά συστατικά αντιμετωπίζει τις ανάγκες των ασθενών με ξηρότητα και τραχύτητα. Οι ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων καθαρισμού και φροντίδας από τη CeraVe, επανορθώνουν αποτελεσματικά τον δερματικό φραγμό, στο πρόσωπο και το σώμα, βελτιώνοντας τη λειτουργία του.