Λίγο οι γιορτές με τους γευστικούς πειρασμούς παντού γύρω μας, λίγο το συχνό delivery στο γραφείο, ξημερώνει εκείνη η μέρα που όλοι λίγο πολύ έχουμε ζήσει.

Τα παντελόνια να… χαροπαλεύουν να κλείσουν και ένα μόνιμο πρήξιμο να έχει γίνει φίλος μας. Και κάπως έτσι βγάζουμε από την ντουλάπα το στρώμα γυμναστικής, ανανεώνουμε τη συνδρομή στο γυμναστήριο και τα υγιεινά γεύματα αρχίζουν να αντικαθιστούν τα πολλά λιπαρά στην καθημερινή μας διατροφή.

Είναι όμως αρκετό; Όλοι μας θέλουμε μια καλή σωματική εμφάνιση και δύναμη για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Παράλληλα, θέλουμε οι κόποι μας από τη γυμναστική να έχει αποτελέσματα και να αποκτήσουμε ένα πιο καλλίγραμμο σώμα που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση μας.

Ο πιο δυνατός σύμμαχος στην προσπάθεια μας αυτή είναι το βιοενεργό πεπτίδιο κολλαγόνου BODYBALANCE της Gelita.

Τα υψηλής εξειδίκευσης βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου έχει αποδειχτεί πως μειώνουν το σωματικό λίπος, αυξάνουν την καθαρή σωματική μάζα και δίνουν μεγαλύτερη μυική δύναμη σε συνδυασμό με άσκηση με αντίσταση.

Βελτιώνει ακόμη τη δομή του σώματός μας ανεξαρτήτως ηλικίας και μπορεί να ληφθεί μαζί με το αναψυκτικό ή το γάλα.

Το πεπτίδιο BODYBALANCE έχει θετικές επιδράσεις στα δυο κύρια συστατικά του σώματος: την καθαρή σωματική μάζα (χωρίς λίπος) και το σωματικό λίπος. Η απαλλαγμένη από λίπος, καθαρή σωματική μάζα, αποτελείται κυρίως από την μυϊκή μάζα αλλά επίσης και από την οστική μάζα, την μάζα του συνδετικού ιστού και το νερό που περιέχει το σώμα.

Οι μύες είναι απαραίτητοι για τη φυσική δραστηριότητα, την σταθερότητα και σωστή στάση του σώματος. Επιτρέπουν την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν την πέψη της τροφής.

Η απώλεια μυικής μάζας κατά τη διάρκεια της ζωής μας μεταφράζεται σε μείωση ή απώλεια της κινητικότητας, που ακολουθείται από απώλεια της ανεξαρτησίας και της ποιότητας ζωής. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες η λήψη του πεπτιδίου BODYBALANCE έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κινητικότητας σε υγιή άτομα.

Το Shape Up αποτελείται από βιοενεργά πεπτίδια BODYBALANCE που διεγείρουν τη σύνθεση µυϊκής μάζας και συνδετικού ιστού. Μάλιστα, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι υποστηρίζει το χτίσιμο μυών και βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους.

Είναι επομένως το ιδανικό συμπλήρωμα σε γυμναστική ενδυνάμωσης. Παράλληλα, βοηθά σημαντικά στην αποκατάσταση από χημειοθεραπεία και στη σαρκοπενία, την απώλεια δηλαδή της μυϊκής μάζας και της δύναμης, που αυξάνει σταδιακά με την αύξηση της ηλικίας.

Στον αγώνα μας για ένα υγιές, καλλίγραμμο σώμα το πεπτίδιο BODYBALANCE της Gelita μας στηρίζει στις καθημερινές μας ανάγκες και μας βοηθάει να επιτύχουμε τους στόχους μας.