Εγκεφαλικά νεκρή γυναίκα φέρνει στον κόσμο δίδυμα

Βίντεο με την τραγική ιστορία της 26χρονης


ΥΓΕΙΑ
9:39
23/04/2012
Εγκεφαλικά νεκρή γυναίκα φέρνει στον κόσμο δίδυμα
2
loading

Μόλις στις 25 εβδομάδες της κύησης ο Νίκολας και ο Αλεξάντερ αντίκρισαν τον κόσμο αυτό ενώ η μητέρα τους ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Η άτυχη Christine Bolden από το Μίσιγκαν στις ΗΠΑ ένιωσε έναν έντονο πόνο στο κεφάλι ενώ περπατούσε με τον σύντροφό της και τον τρίχρονο γιο της.

Η 26χρονη κατέρρευσε και όπως διαπιστώθηκε είχε δύο ανευρύσματα στον εγκέφαλο.

Η οδύνη που προκάλεσε στην οικογένειά της ο εγκεφαλικός θάνατος της Christine συνοδεύτηκε και από ελπίδα για τις δύο ζωές που μεγάλωναν μέσα της.

Τελικά ο Αλεξάντερ και ο Νίκολας γεννήθηκαν πρόωρα με καισαρική στις 25 εβδομάδες. Το βάρος τους είναι μικρότερο από 900 γραμμάρια και έχουν ύψος περίπου 15 εκατοστά.

«Ήταν ένα επώδυνο συναίσθημα να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και αν τη βλέπουμε να κείτεται εκεί», δήλωσε η θεία της Danielle. «Χαϊδεύαμε την κοιλιά της και μιλούσαμε στα μωρά», πρόσθεσε.

Κάποια στιγμή η πίεση της Christine ανέβηκε πολύ κι έτσι οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν τα μωρά από τη μήτρα της.
«Ανυπομονώ να τα αγγίξω, να τα πάρω αγκαλιά, να τους πω την ιστορία της μαμάς τους και να τους δώσω τόση αγάπη», δήλωσε ο αδελφός της Christine, Vance.

Δείτε το βίντεο

Mother's death brings new life: woodtv.com

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar rotonta

    Για πόσες περιπτώσεις νεκρών ακούσαμε που ξύπνησαν... Πιστεύω (και ίσως λανθάνω) ότι είναι πολιτική των ασφαλιστικών να πιέζουν (μέσω των γιατρών) τους συγγενείς για να αποσυνδέσουν τους ανθρώπους, ώστε να μην επιβαρύνονται με τα έξοδα...

  2. avatar Dimitris

    Μήπως Εγκεφαλικά νεκρός δεν είναι νεκρός τελικά;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει