Ένα αναμμένο τζάκι μέσα στο σπίτι χαρίζει μοναδική αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής και γίνεται η καλύτερη γωνιά για όλη την οικογένεια. Πέτρινο και παραδοσιακό ή μοντέρνο και πολυτελές δίνει άλλον αέρα στο χώρο και χαρίζει ειδυλλιακές στιγμές σε εσάς και στους αγαπημένους σας. Είτε πρόκειται για χειμωνιάτικα πρωινά Κυριακής, είτε για βραδιές με την παρέα γύρω από το τζάκι προσφέρει απλόχερα χαλάρωση και μοναδικές αναμνήσεις. Αν έχετε τζάκι στο σπίτι αλλά σας προβληματίζει εάν αξίζει οικονομικά σαν λύση θέρμανσης ή αναρωτιέστε πώς μπορείτε να το εκμεταλλευθείτε στο έπακρο, λύσεις υπάρχουν και μάλιστα πολλές. Το τζάκι σας υστερεί σε ενεργειακή απόδοση, ωστόσο δε θέλετε να στερηθείτε την ομορφιά που σας προσφέρει ή θέλετε να κερδίσετε σε απόδοση και οικονομία απολαμβάνοντας παράλληλα τις αρετές του σύγχρονου τζακιού; Η κατάλληλη λύση είναι να επιλέξετε κάποιο ενεργειακό τζάκι που θα συνδυάζει όλη την ομορφιά του παραδοσιακού τζακιού και μια εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, χάρη στην επένδυση με μαντέμι εσωτερικά και στην πρόσοψη.

fhisdydo
Τζάκι ενεργειακό κασέτα INVICTA MINOS 6772-44 10 kW
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται υψηλή ενεργειακή απόδοση ώστε να μπορεί να ζεστάνει ακόμη και χώρους άνω των 100 τετραγωνικών. Παράλληλα, μπορείτε να παρέχετε άμεση θέρμανση σε όλο το σπίτι καθώς ορισμένα μοντέλα ενεργειακών τζακιών μπορούν να συνδεθούν με την εγκατάσταση καλοριφέρ.
do0y8
Τζάκι ενεργειακό κασέτα ADURO 5.1 6 kW
Και οι επιλογές σας δεν σταματούν εδώ καθώς υπάρχουν αξεσουάρ για να το συνοδεύουν που θα σας βοηθήσουν τόσο στο καθάρισμα του τζακιού σας όσο και στη λειτουργία του.
gfuewpo3
Σετ εργαλείων 17 cm μαύρο
Αυτόν το χειμώνα χαρείτε τη ζεστασιά και τη χαρά του αναμμένου τζακιού με πλήθος συσκευών που θα σας διευκολύνουν. Από βάσεις ξύλων και τρόλεϊ μεταφοράς μέχρι σκούπες στάχτης και ειδικά καθαριστικά καμινάδας τα Leroy Merlin προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα για να επιλέξετε. Ακόμη, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πώλησης των καταστημάτων Leroy Merlin διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να σας εξηγήσουν τα πάντα για κάθε προϊόν που σχετίζεται με το τζάκι.
gfuewpo1
Κουβάς εργαλείων 12 x 35 x 35 cm ασημί
Μπορείτε μάλιστα να χαρίσετε ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα στο σαλόνι σας επιλέγοντας αξεσουάρ που πλαισιώνουν το τζάκι και ομορφαίνουν το χώρο. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από πλήθος επιλογών. Από σχάρες πάνω στις οποίες τοποθετούνται τα ξύλα, καλάθια για ξύλα με μοντέρνο design, σετ εργαλείων σε πλήθος αποχρώσεων, πανέμορφα καλύμματα, μέχρι και καστανιέρες.
gfuewpo2
Βάση τοποθέτησης ξύλων 36 x 66 x 44 cm μαύρο
Παράλληλα, στα Leroy Merlin θα βρείτε και την απαραίτητη πρώτη ύλη για τη φωτιά, δηλαδή καυσόξυλα και προσανάμματα κάθε τύπου. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξετε ανάμεσα στις άπειρες επιλογές που σας προσφέρουν τα Leroy Merlin για να απολαύσετε στο έπακρο τη θαλπωρή και την ομορφιά του τζακιού σας.