Ούτε ένα σχόλιο στη δημόσια διαβούλευση για τη μοριοδότηση των δυσπρόσιτων

Αύριο η συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
20:12
04/08/2014
Ούτε ένα σχόλιο στη δημόσια διαβούλευση για τη μοριοδότηση των δυσπρόσιτων
loading

Μπορεί η μοριοδότηση των δυσπρόσιτων σχολείων να αποτελούσε ένα από τα φλέγοντα θέματα των αναπληρωτών ωστόσο δεν κατατέθηκε ούτε ένα σχόλιο στη δημόσια διαβούλευση του Υπουργείου Παιδείας.

Ο λόγος φυσικά δεν ήταν η αδιαφορία των αναπληρωτών αλλά το γεγονός ότι δεν το αντιλήφθηκαν ώστε να σχολιάσουν τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας. Η εν λόγω διαβούλευση δεν παρουσιάστηκε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σε αντίθεση με το νομοσχέδιο της Ειδικής Αγωγής όπου τα σχόλια για τους αναπληρωτές είχαν φθάσει τα 1.055

Το γεγονός ότι δεν κατατέθηκαν σχόλια αναφέρεται και στην έκθεση για τη δημόσια διαβούλευση που το συνοδεύει καθώς τονίζεται:

Για το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου δεν κατατέθηκε κανένα σχόλιο στη δημόσια διαβούλευση οπότε και οι διατάξεις έμειναν αμετάβλητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο νόμου αναρτήθηκε στις 25/7 και ώρα 8.00 ενώ η διαβούλευση ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουλίου.

Αύριο θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Ίδρυση και Οργάνωση Συμβουλίου Εθνικής Πολιτικής για την Παιδεία και άλλες διατάξεις».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει