Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου Αθηνών για να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους και να λάβουν αποφάσεις για τις προτάσεις του υπουργείου Παιδείας, σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Χθες ο υπουργός Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλος συναντήθηκε με τον πρύτανη του ΕΜΠ Σίμο Σιμόπουλο, ο οποίος είπε ότι έλαβε δεσμεύσεις ότι η λύση αυτή θα βρεθεί

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τη μικτή επιτροπή πανεπιστημιακών και διοικητικών.

«Ζήτησα από τον υπουργό να μην χάσει κανένας τη δουλειά του κι έλαβα τη σχετική δέσμευση», σχολίασε ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης σημειώνοντας ότι το αρχαιότερο πανεπιστήμιο της χώρας διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του, ενώ επανέλαβε τη βούληση της Συγκλήτου να λειτουργήσει άμεσα.

Η πρόεδρος του συλλόγου των διοικητικών υπαλλήλων, Νάνσυ Μιχοπούλου, αναφέρθηκε στο θετικό κλίμα της συνάντησης, ενώ ως προς το περιεχόμενο της συζήτησης σημείωσε ότι εξειδικεύτηκε η πρόταση των πέντε σημείων που κατέθεσε ο υπουργός στον πρύτανη του ΕΚΠΑ. .