Ερωτήματα τίθενται για το κατηγορητήριο του δασκάλου πολεμικών τεχνών μετά τον θάνατο της 41χρονης Όλγας. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία, στην οποία η οικογένεια θα ζητάει να διωχθεί ο δράστης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο για δύο λόγους. Αφενός γιατί ο δράστης έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αφετέρου η πλευρά του κατηγορούμενου μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια, «δηλαδή η πράξη έχει γίνει εδώ και 19 μήνες και η κοπέλα κατέληξε από λοίμωξη του αναπνευστικού», όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Σε περίπτωση που οι κατηγορίες σε βάρος του δράστη δεν αλλάξουν, τότε σε 4 με 5 χρόνια – δεδομένου ότι έχει εκτίσει 2 χρόνια – έχει δικαίωμα να αιτηθεί αειφόρο απόλυση.

Η 41χρονη Όλγα άφησε τελικά την τελευταία της πνοή μετά από μάχη που έδωσε για τη ζωή της από τον Ιανουάριο του 2022. Η 41χρονη τότε είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα από τον σύντροφό της και δάσκαλο τζούντο μέσα στο σπίτι της στην Αργυρούπολη. Η 41χρονη τελικά κατέληξε από λοίμωξη αναπνευστικού χθες, Δευτέρα (28/8).