Η Έλενα Ράπτη, Υπ. Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, φιλοξενήθηκε  στον τηλεοπτικό σταθμό  Alpha, στην εκπομπή «HAPPY DAY»   με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρουσίασε τα νέα ενημερωτικά εργαλεία της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης: το παραμύθι και την ιστορία κινουμένων σχεδίων “ Το Μυστικό της Νίκης 3-Η Δύναμη της Βερονίκης”.

  • Η Βερονίκη μόλις ήρθε στην παρέα μας. Είναι ένα κορίτσι που έχει όνειρα, είναι μαθήτρια και αθλήτρια σφαιροβολίας με κινητική αναπηρία και θέλει να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς αγώνες. 
  • Η Βερονίκη δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από έναν άγνωστο και μέσα από την ιστορία κινουμένων σχεδίων (3d animation) «Το Μυστικό της Νίκης 3 – Η Δύναμη της Βερονίκης» μαθαίνει σε όλα τα παιδιά πώς πρέπει να αντιδράσουν όταν τους συμβεί κάτι αντίστοιχο, ποιους πρέπει να εμπιστευθούν και πού να το καταγγείλουν.

📍Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha @alphatv, στην εκπομπή «HAPPY DAY» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή @stam_tsimtsili.📍Παρουσίασα τα νέα ενημερωτικά εργαλεία της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης: το παραμύθι και την ιστορία κινουμένων σχεδίων “ Το Μυστικό της Νίκης 3-Η Δύναμη της Βερονίκης”.📍Η Βερονίκη μόλις ήρθε στην παρέα μας. Είναι ένα κορίτσι που έχει όνειρα, είναι μαθήτρια και αθλήτρια σφαιροβολίας με κινητική αναπηρία και θέλει να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς αγώνες. 📍Η Βερονίκη δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από έναν άγνωστο και μέσα από την ιστορία κινουμένων σχεδίων (3d animation) «Το Μυστικό της Νίκης 3 – Η Δύναμη της Βερονίκης» μαθαίνει σε όλα τα παιδιά πώς πρέπει να αντιδράσουν όταν τους συμβεί κάτι αντίστοιχο, ποιους πρέπει να εμπιστευθούν και πού να το καταγγείλουν.#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων#σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #ΗΔύναμητηςΒερονίκης #τομυστικότηςΝίκης @alphatv @stam_tsimtsili

Posted by Elena Rapti on Friday, May 5, 2023