Συζήτησαν ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας και την απόφασή του να είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη στις επερχόμενες εκλογές.

Αναφέρθηκε στο σπουδαίο κυβερνητικό έργο που έγινε σε τόσο μικρό χρόνο παρά τις τόσες αντίξοες συνθήκες όπως οι μεταναστευτικές εισβολές στον Έβρο, η παγκόσμια πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ενεργειακή έκρηξη , η διεθνής ακρίβεια και οι εθνικές προκλήσεις ενός απρόβλεπτου γείτονα όπως η Τουρκία.

Τόνισε πως η συνέπεια, η σταθερότητα και η συνέχεια είναι το τρίπτυχο που μπορεί να πάει την Ελλάδα μπροστά.

Ως Εθνική Συντονίστρια για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Σεξουαλικής Κακοποίησης και Εκμετάλλευσης Ανηλίκων, παρουσίασε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης και αναφέρθηκε στις 11 νέες πολιτικές που εισάγει στην κατεύθυνση της προστασίας των παιδιών.

🔹Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας @atlas.tv_, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων «ATLASNEWS» με τον δημοσιογράφο Σταύρο Οραήλογλου @staurosorailoglou. 🔹Συζητήσαμε ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας και την απόφασή του να είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη στις επερχόμενες εκλογές. 🔹Αναφέρθηκα στο σπουδαίο κυβερνητικό έργο που έγινε σε τόσο μικρό χρόνο παρά τις τόσες αντίξοες συνθήκες όπως οι μεταναστευτικές εισβολές στον Έβρο, η παγκόσμια πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ενεργειακή έκρηξη , η διεθνής ακρίβεια και οι εθνικές προκλήσεις ενός απρόβλεπτου γείτονα όπως η Τουρκία. 🔹Τόνισα πως η συνέπεια, η σταθερότητα και η συνέχεια είναι το τρίπτυχο που μπορεί να πάει την Ελλάδα μπροστά. 🔹Ως Εθνική Συντονίστρια για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Σεξουαλικής Κακοποίησης και Εκμετάλλευσης Ανηλίκων, παρουσίασα το Εθνικό Σχέδιο Δράσης και αναφέρθηκα στις 11 νέες πολιτικές που εισάγει στην κατεύθυνση της προστασίας των παιδιών. #ElenaRapti#vouli#politician#Greece#Hellas#Thessaloniki#nd#ΝέαΔημοκρατία#σπάσετησιωπή#προστασίαπαιδιών#ένασταπέντε#παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση#childsexualabuse#oneinfivecampaign#tomistikotisnikis#underwearrule#kampaniaenastapente#councilofEurope#okanonastouesorouxou#i_peripeteia_tou_viktora#againstchildsexualabuse#σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων#σεξουαλικήεκμετάλλευση#ενημέρωσηπαιδιών @atlas.tv_ @staurosorailoglou

Posted by Elena Rapti on Tuesday, April 25, 2023